SOS! A kutyám bemászott a szekrény alá és nem jön
elő! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kutyám keverék, 11,5 éves. Nemrég begyulladt az egyik emlője ezért elvittük állatorvoshoz. A doki adott neki 2 szurit gyógyszert és valami krémet amivel naponta 2x kell kenni a cicijét. Ma elmentem itthonról egy órára de csak a szomszédba. A kerítésen keresztül láttam is és semmi baja nem volt. Mire visszaértem nem találtam. Aztán meg lett. A garázsban van a régi szekrényben alatt és nem akar előjönni. A kutyához hozzáférek de kiszedni nem tudom. Anyukám 5 kor jön haza. Azonnal vigyük orvoshoz? Vagy addigis tehetek érte valamit? Lehet hogy meg fog halni?
Megfogod a nyakörvét vagy a grabancát és kihúzod. Vagy ha nem megy, kajával csalogasd ki. Mi ebben a bonyolult?
2016. aug. 12. 16:01
2/8 anonim válasza:
Jobb lenne ha minél előbb látná orvos!!
Nem tudsz szólni szomszédnak, vagy valami ismerősnek, hogy segítsen kiszedni?
És az is lényeg, hogy azért nem jön ki mert nem tud vagy csak nem akar? Esetleg egy kis kajával megpróbálhatod kicsalogatni
Légyszi, majd írj, hogy mi újság vele
2016. aug. 12. 16:01
3/8 A kérdező kommentje:
A nyakörvét nem érem el. Nagyon bemászott. A kajára meg nem reagál. De teszek még egy próbát.
2016. aug. 12. 16:03
4/8 anonim válasza:
Szerintem hívd fel Anyukádat! Sikerült?
2016. aug. 12. 16:08
5/8 A kérdező kommentje:
Szóltam a szomszédnak. Segített arrébb tolni a szekrényt és kiszedtük. Behoztam a házba de csak fekszik. Illetve odasétált az ajtó elé és ott fekszik valamint nyüszög. Amikor kinyitottam az ajtót vissza akart menni a szekrény alá.
Lehet azért van mert állvemhes. Vagy mert férgező kutya. De megnéztem és a szekrény alatt nincs semmi.
2016. aug. 12. 16:21
6/8 anonim válasza:
Probalkozz valami tompa elu, kampos vegu targgyal, aminek a nyele hosszu, merev, es a nyakorvebe bele tudod akasztani. Azzal ki tudod huzni! Esetleg a partvis vegere csinalj egy hurkot, valami merev anyagbol, azt probald meg a nyakara ugyeskedni es akkor ki tudod huzni! Meg jobb, ha fogsz egy ovet, u alakba rakod, a ket veget rakotozod a partvis vegere egy drottal vagy akar spargaval. Ugy kapsz egy horgot! Bocs ezekert a Mcgyver otletekert, de nyilvan neked nincs keznel olyan drothurkos botod, mint egy sinternek, es lehet szegeny kutyad meg ott posztul el a szekreny alatt!
2016. aug. 12. 16:36
7/8 anonim válasza:
Szerintem a gyogyszer mellekhatasa miatt ilyen, mivel emlo gyulladasra leginkabb antibiotikumot adnak, ami miatt rosszul lehet, pl. hanyingere van, emelyeg, faj a gyomra, esetleg lazas. Mivel kutya, igy nem tudod tole megkerdezni. Hivd fel a dokit, hogy mi baja, esetleg ez csak a gyogyszer mellekhatasa? Azert akar bemaszni a szekreny ala, mert osztonosen cselekszik, ott erzi biztonsagban magat. Kerdezd meg a dokit, mit adj neki, amitol jobban lehet, de szerintem reggelre mar jobban lesz.
2016. aug. 12. 16:53
8/8 anonim válasza:
Szokas szerint szet leszek minuszolva, de neha az allatok ha erzik a veget, akkor elvonulnak szepen, hogy szepen csendben mehessenek el. Korantsem biztos, hogy nala ilyesmi van, de ha nyuszit akkor valoszinu fajdalmai vannak, nem tehetsz mast, mint elviszed az orvsohoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!