Van valakinek valamilyen készen vásárolható 100x40-es profi akvárium állványa aminek ajtós és nyitott része is van?
Egykét példa:
Sajnos a belső méreteket sehol nem adják meg, így az ember nem tud kalkulálni hogy milyen széles külső szűrő fér be az ajtós részbe, meg milyen széles karanténos akvárium a nyitott részre... Pedig ezek kulcsfontosságú kérdések. Valakinek van hasonló otthon vagy tudja hol vannak kiállítva hogy lemérhessem őket? Esetleg ha tud olyan oldalt ahol a belső méretekről is van infó akkor egy link is tökéletes. Köszi előre is.
Pl van a Rája díszhal.
XIII. Visegrádi u. 12 asszem. A házszámban nem vagyok biztos. Ott vettem án egyszer egy 160 literes, 100x40x40-es akvát, és volt alatta fekete állvány - de az állvány nekem nem kellett. Viszont ők árulnak ilyesmit. Vannak ott kisebb-nagyobb állványok.
legegyszerűbb ha beszélsz egyy lakatossal, zártszelvényből töredékéért meghegeszti, olyanra amilyenre akarod, és akkor tuti befér alá a szűrő vagy egy másik akvárium is, majd egy asztalossal beburkoltatod.
Nekem is fa volt ,de az ördög sose alszik, a tetra 1200 elkezdett csepegni, időbe észrevettem, de így is kicsit felpúposodott.
ha mindenképpen boltit szeretnél akkor itt is nézz szét.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Utolsó (aki a diversa állványt ajánlotta) : igen ez valóban egy jó állvány, mert tekintve hogy csak 1db ajtós szekrénye van a 2 helyett, biztosan szélesebb mind az ajtós mind pedig a nyitott rész:
Ráadásul a bal oldalfal hiánya miatt a nyitott rész hátulját sem kell kifúrni mert így balra szépen kivezethetőek a kábelek...
Erősen megfontolandó, mondhatni átvette az első helyet, köszönöm a tippet! ;)
Aki a készíttetést javasolta:
Preferálom az előre elkészített direkt akváriumhoz árult állványokat, mert azok biztosan szabványos méretűek és biztosan elég nagy a teherbírásuk. Bízom ezekben, inkább ezek közül választok.
Köszi a tippet erre nem is gondoltam, azt hittem a 70 centi magas állványok jók... :S
Francba most honnan kerítsek asztalost? xD
Te hol csináltatod az újat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!