Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az a kutyafajta, amit...

Melyik az a kutyafajta, amit soha nem tartanál?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 20:42
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
:D ebben a percben jön ki a kérdés " Csivavát vennék tenyésztőtöl , privát üzeneteket várok ,,
2016. aug. 9. 21:20
 22/50 anonim ***** válasza:
71%
Nekem borderem van és biztos hogy nem vennék olyan önálló fajtákat mint pl husky, akita stb. Nekem az a lényeg hogy szeressem velem együtt dolgozni:)
2016. aug. 9. 21:21
 23/50 anonim ***** válasza:
francia bulldog, csivava és egyéb menő, de alapvetően beteges, életképtelen kutyák.
2016. aug. 9. 21:23
 24/50 anonim ***** válasza:
Igazából nem vagyok egy jótét lélek, a kedvenc fajtáimon kívül egyiket sem tartanám ha rajtam múlna. De ha muszáj lenne kompromisszumot kötni, akkor talán rajtuk kívül más őrző-védő, terelő, munkakutyákat tartanék. Amiket soha nem, azok a mindenféle a vadászkutyák, ölebek, minden ilyen cél nélkül kitenyésztett, egészségtelen, életképtelen, extrém, mindenkivel barátságos, őrző-védő ösztönnel nem rendelkező, más állatokkal agresszív fajták...
2016. aug. 9. 21:23
 25/50 anonim ***** válasza:
54%

#20 vagyok

Illetve a nyál bombák,basset,a vérebek nagyrésze,a nyomott pofájúak

2016. aug. 9. 21:24
 26/50 A kérdező kommentje:
Én huskysokat ismerek, ők azt mondták, hogy a kutyáik nagyon nem bírják a nyarat :/
2016. aug. 9. 21:26
 27/50 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem bírják! Szibériából származnak,itt meg 36 fok van
2016. aug. 9. 21:29
 28/50 anonim ***** válasza:

#22: A husky (malamut) szeret dolgozni, nem veletlenul szanhuzok, en is azt hittem milyen onallo fajta a husky, amig meg nem ismertem a japan fajtakat (hozzajuk kepest kemenyvonalas munka NJ). Legtobb egy kancso XD

Persze fajtan belul is boven van mozgastere ennek a "hozzaallasnak", de azert eleg jellemzo rajuk es nem keves humorerzek kell a v eluk valo egyutteleshez.

29/50 anonim ***** válasza:
#4 vagyok bandog , boerboel és karéliai medvekutya se kéne
 30/50 anonim ***** válasza:
91%

Hülyeség emiatt utálni egy kutyafajtát. A túlszaporítás meg a plázap_csák agyontutujgatása nem a csivava kutyafajta hibája, hanem az emberé! Ez kb olyan, mintha én azt írnám, hogy utálom az amstaffokat, mert azokkal meg a cigók erősködnek. Holott vannak gazdik, akik bármilyen hihetetlen, de normálisak és a kutyájuk is normális. Kb az összes fajtára ez érvényes.

Amúgy a kérdésre is válaszolva, nekem pl nagyon tetszik a husky és a border, de nem tartanám őket, mert meghalnék mellettük, annyira kis energiabombák. Vagy az afgán agár, gyönyörűek, de vágott szőrrel nem tetszik, csak hosszú szőrben, azzal meg sok a macera. Amit nem tartanék, mert nem tetszik, az inkább a basset hound vagy az egyéb ilyen "nyálfolyatós" kutyafajták.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!