Milyen kutyafajta illhet hozzám?
Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok. Több kutyusom is volt (vizsla, komondor, doti, husky, csaucsau...) mindet kiképeztem, de most keresek kistestű kutyafajtát, ami gazdaorientált, játékos, de bizalmatlan az idegenekkel. Suliba járok,de a mozgatása meglenne, mert minden nap futok, lovagolok. Milyen kutyafajtát ajánlanátok nekem,amit egy panellben is lehetne tartani?
Előre is köszi a válaszokat.
Igen jól mondod kell, de úgy látom , hogy neked meg már túl sok. Nem úgy értettem te értetlen. Még jó , hogy oda írtam hogy "beteg lehetett VALAMELYIK" "
" vagy elszökhetett EGY" . Nem mind az 5-re írtam , hogy történt vele valami.Én nem tudom , hogy te hol olvastál olyat. Meg úgy írtam , hogy "LEHETETT" szóval egyáltalán nem is biztos , hogy volt velük valami.
Minek kell kiforgatni a szavaimat? Lehet , hogy egyiknek sem volt semmi baja. Csak az van ,hogy egyszerre lehetett több kutyája is. De mielőtt még 1x kiforgatnád a szavam nem egyszerre gondoltam azt az 5-öt. Próbálj meg ne egyből a rosszra gondolni és nem letámadni másokat, mert lehet , hogy egyáltalán nem is úgy történnek dolgok mint ahogy azt elképzeled. Inkább várjátok meg , hogy mit mond a kérdező , hogy miért volt ennyi kutyája.Bár ez mondjuk nem is lényeg , hogy miért volt ennyi , mert ennek semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!