Milyen kutyafajta illhet hozzám?
Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok. Több kutyusom is volt (vizsla, komondor, doti, husky, csaucsau...) mindet kiképeztem, de most keresek kistestű kutyafajtát, ami gazdaorientált, játékos, de bizalmatlan az idegenekkel. Suliba járok,de a mozgatása meglenne, mert minden nap futok, lovagolok. Milyen kutyafajtát ajánlanátok nekem,amit egy panellben is lehetne tartani?
Előre is köszi a válaszokat.
Először is nagyon megköszönöm aki megvédett az emberekkel szemben. Ezért van az, hogy inkább választok egy kutyát mint embereket. Válaszolok, bár igazából semmi közötök hozzá. 28 éves vagyok és doktorandusz vagyok, és egyetemen tanárok mellett dolgozom, ami nekem suli. Tedd össze! És nem csak NEKEM volt ennyi kutyum egyedül, hanem családon belül, nem szó szerint az enyémet voltak, csak tanítottam őket eredményesen. A vizslu az enyém is volt, elhunyt gyomorcsavarodásban, a csau csaunkat egy autó nyomta agyon. A husky nos ő együtt volt a komondorral, a komondor mai napig él köszöni a husky meg végelgyengülésben halt meg, mert menhelyes kutyus, öregebb volt mikor hozzánk került,csak 8 évet élt.
Mégegyszer nagyon köszönöm azt, hogy volt aki mellém állt, őszintén meg tudnám most ölelni! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!