Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajta illhet hozzám?

Milyen kutyafajta illhet hozzám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok. Több kutyusom is volt (vizsla, komondor, doti, husky, csaucsau...) mindet kiképeztem, de most keresek kistestű kutyafajtát, ami gazdaorientált, játékos, de bizalmatlan az idegenekkel. Suliba járok,de a mozgatása meglenne, mert minden nap futok, lovagolok. Milyen kutyafajtát ajánlanátok nekem,amit egy panellben is lehetne tartani?

Előre is köszi a válaszokat.

2016. júl. 14. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6-os voltam tavaly érettségiztem (igen 20 évesen, mert évvesztes vagyok+5 éves nyelvi előkészítős osztályba jártam), és suliba/egyetemre járok nem feltétlen védeni akarom, csak rosz, hogy ezen az oldalon egyből nekiesnek egyesek a kérdezőnek.
2016. júl. 14. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Először is nagyon megköszönöm aki megvédett az emberekkel szemben. Ezért van az, hogy inkább választok egy kutyát mint embereket. Válaszolok, bár igazából semmi közötök hozzá. 28 éves vagyok és doktorandusz vagyok, és egyetemen tanárok mellett dolgozom, ami nekem suli. Tedd össze! És nem csak NEKEM volt ennyi kutyum egyedül, hanem családon belül, nem szó szerint az enyémet voltak, csak tanítottam őket eredményesen. A vizslu az enyém is volt, elhunyt gyomorcsavarodásban, a csau csaunkat egy autó nyomta agyon. A husky nos ő együtt volt a komondorral, a komondor mai napig él köszöni a husky meg végelgyengülésben halt meg, mert menhelyes kutyus, öregebb volt mikor hozzánk került,csak 8 évet élt.

Mégegyszer nagyon köszönöm azt, hogy volt aki mellém állt, őszintén meg tudnám most ölelni! :) ;)

2016. júl. 14. 23:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Na és még hozzáfűzném, hogy nem lehet egyszerre több kutyám? Aki azt írta, hogy 5 kutya nem lehet rövid idő alatt. Nos én annak a híve vagyok, hogy a menhelyes kutyáknak kell esélyt adni, valamint a kidobottaknak. Nem mindenki veszi 100 ezrekért a kutyát, mert nem akarom, hogy elaltassanak egy egészséges kutyát. A legtöbb több évesen került hozzám, de ezeken felül van olyan is,aki csak nevelése n volt nálam és ment vissza a gazdihoz. Ez csak azt akarta mutatni, hogy ismerek sokféle kutyát. Mielőtt ítélkezel legyen annyi eszed, hogy kérdezel, mert lehet másképpen van, mint ahogy te azt elképzeled! Szánalmas, hogy milyenek az emberek! Tisztelet és nagy-nagy köszönet a kivétleknek! :) Köszönöm nektek!
2016. júl. 15. 00:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs mit:) jó, hogy leírtad, így legalább a károgók is belárják, hogy tévednek:)Az a baj, hogyha a kérdésedbe nem írod bele a fél életedet, akkor elítélnek, és csak kioktató negatív kommenteket kapsz... Ezért írtam le személyes példámat, hogy 21 évem alatt együtt éltem/elek már 4 kutyával.
2016. júl. 15. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!