Szerintetek milyen ez a név egy kutyának?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek a führerin mennyire jó név egy szuka amstaff kutyának? Egy tekintélyt parancsoló lány kutya nevet szeretnék és eddig ez tetszik a legjobban.2016. aug. 8. 02:49
11/19 anonim válasza:
Neked is csak menőzni kell ez a divatfajta. Előre sajnálom a környék kutyáit. Biztos szét lesz tépve 1-2 kisebb.
12/19 anonim válasza:
Szerintetek a Sissy és a Tessy milyen kutya nevek ? :)
13/19 anonim válasza:
a 8:53-as vagyok
Szerintem a Sissy és a Tessy nagyon megfelelő kutyanevek. A kritériumoknak is megfelelnek és emelett szépek is. A mi kutyánknak egyébként Kitti a neve, bár ezt nem mi választottuk, már ezzel a névvel hoztuk ki a menhelyről.
14/19 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt legfőképpen 8:53-as nektek köszönöm. Nem azért szeretnék ilyen kutyát mert hogy divat kutya hanem mert mar jó pár éve ilyet szeretnék és most úgy adódott hogy lehet ilyen kutyám. Abban igaza van mindenkinek hogy hosszú név és ha lerövidíteném úgy elvesztené a jelentését. Ha rövidebb név kéne akkor még ami tetszik az a suzy, szerintetek?
2016. aug. 8. 12:57
15/19 anonim válasza:
Ötös vagyok. Utána néztem a szó jelentésének(vezetőnő). Ha ezt a nevet szeretnéd a kutyádnak adni,add nyugodtan. Nem kell minden német szóról a nácikra gondolni. Ha így gondolkodunk, akkor Németországot se lehet kimondani, mert hát ott élt Hitler. Szerintem add nyugodtan a kutyádnak ezt a nevet. Az amstaff nem szobakutya, nem illenek rá a túl cuki nevek. Szerintem az a röhejes, ha egy nagy, harci kutyát Picinek, Fifinek, Micinek hívnak.
16/19 anonim válasza:
8:53 vagyok
A Suzy sokkal jobban hangzik, és szerintem nem is nevetséges egy ilyen kutyának. Ha tetszik akkor még a Roxi is illene hozzá serintem, illetve van egy ismerősöm aki a rottweilerének a Husi nevet adta :)
17/19 anonim válasza:
Egy kutyának ez nagyon rossz név,furcsa alig lehet kiejteni, sajnálom szegény kutyát ha így akarod elnevezni
19/19 anonim válasza:
A Suzy jó lesz, a Führerint hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!