Az alkesz szomszédom bottalveri a kis kikötött spánielét, megelégeltem, átmentem és megvertem a szemetet, joltettem? :-)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 17:53
11/14 anonim válasza:
Jóltetted.
Kiálltál a kutyus mellett:)
Ez kedves tőled, hogy új otthont kerestél neki:)
Minden elismerésem
12/14 anonim válasza:
Nem tudom de én is azt mondom, hogy jól tetted! Jobban védem az állatokat mint az embereket!;) ( Ezen ellehet gondolkozni, hogy miért...) A mai világban 1 emberben se bízhatsz meg de a kutyus örökké HŰ marad! ;) Gondolkozzatok csak el!;)
13/14 anonim válasza:
a szándékodat megértem, de azért gondolkodhatnál is. arra nem gondolsz hogy a pasi feljelenthet téged testi sértésért vagy a kutyája ellopásáért?
én biztos a tisztább utat választottam volna és egyszerűen feljelentem állatkínzásért aztán értesítem az állatvédőket.
bár tény hogy ez biztos gyorsabb megoldás volt.
nagyon bátor dolog volt ez tőled, de azért óvatosan az ilyen helyzetekkel.
14/14 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo:) ez egy szerencsétlen alkoholista fasz! (jelzem mégegyszer) azt se tudja soha merre van előre! nem hogy még feljelentsen olyan buta hogy jobban fél ő az ilyen törvényes dolgoktól! nem egy nyomi vagyok nyugi:D:D
2010. ápr. 19. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!