Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kínai kopasz kutya?

Kínai kopasz kutya?

Figyelt kérdés

Ha minden jól alakul, nemsokára egy Kínai Kopasz Kutya gazdija leszek!:)

Minden féle tapasztalatot, véleményeket a fajtáról szívesen elovasnék! Köszönöm!:)

2016. aug. 6. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Most nem sértésnek de komolyan mondod hogy vettél egy kutyát és előtte egyáltalán nem tájékozódtál??
2016. aug. 6. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom honnan jött ez neked hogy én már megvettem, mert mint írtam ha minden jól alakul NEMSOKÁRA a gazdji leszek! Hidd el nem úgy veszem meg hogy semmit se tudok róla, csupán azért tettem fel itt a kérdést mert mindenféle

egyéni tapasztalatra kíváncsi vagyok!:)

2016. aug. 6. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te vagy-e aki nemrég kiírt egy kérdést, hogy milyen kutyusa legyen.

Ha normális helyről veszed, azaz tenyésztőtől, törzskönyvvel, akkor a tenyésztő nagyon sokat fog neked segíteni, ha már ki is néztél egy kennelt, nyugodtan telefonálj oda és érdeklődj, biztosan szívesen beszélnek neked majd a kutyusokról.

De itt van pár hasznos olvasnivaló:

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 6. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves előző, az én vagyok. :D érdekes véletlen, de nálam még a csivava is játszik
2016. aug. 6. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha az lenne az utolsó fajta a világon,akkor sem vennék olyat...
2016. aug. 6. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Leírnád hogy miért nem? :) Kinézete miatt?
2016. aug. 6. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ritka bunkó, ostoba emberek járnak ide. A kérdező nem fajtaleírásra, hanem gazdik saját tapasztalatára volt kíváncsi. Kedves szövegértő egyes. Azért merte kérdezni. Azt pedig végképp senki nem kérdezte ki akar ilyen kutyát. Az ilyen bunkóknál a kínai meztelen kutya körme is többet ér.
2016. aug. 7. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!