Mind gondoltok azokról, akik póráz nélkül sétáltatják a kutyájukat?
szerintem egy teljesen más érzés póráz nélkül kutyát sétáltatni. én faluba lakom, úgyhogy főleg a szántó mellett és a réteken sétálunk és persze szabadon :) viszont kb max napi egy kutyával/kisgyerekessel találkozunk és olyankor már vissza szoktam hívni a kutyákat és rájuk rakom a pórázt.
viszont legszívesebben eltiltanám az állattartástól azokat az embereket akik csak szélnek eresztik a kutyájukat és odaengedik minden emberhez, kisgyerekhez és másik pórázos kutyához. nem azt mondom h hívják vissza és kössék meg, elegendő lenne ha megtanítanák h ne álljanak le mellettük, ne kezdjék el őket szaglászni és akár még rá se nézzenek. nem hiába van egy kutya pórázon és nem értem h miért is kéne eltűrnie a 6 kg-os kutyámnak ha egy 60 kg-os káj szétdominálja.
egy alapvető emberi normának kéne lennie h nem engedjük oda idegen, pórázos kutyához a miénket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!