Szerinted melyik a legjobb legszebb legokosabb legaranyosabb kutya és melyik van neked?
tudom h mindenkinek a sajátja de érdekel h kinek mi
egy kis közlemény kutatás :)
legjobb kutyafajta:
legszebb kutyafajta:
legokosabb kutyafajta:
legaranyosabb kutyafajta:
melyik van neked milyen fajta kutyud van?
Nekem Yorkim van és azért mert szerintem az összes illik rá:D:D Szép is okos is ari is!! Annyi hogy kényes fajta fésülni kell nem mindegy mit eszik és az sem, hogy mivel hogyan fürdeted . Meg az sem, hogy honnan veszed tultenyésztett fajta és sajnos sok a szapórítő és beteg kutyikat is árulnak.
De az összes kutya aranyos és immádnivaló :) Nagytestű kutya esetén szeretem még a Németjuhászt és a Labradort ezek is túl vannak tenyésztve sajna:S
azért a németj és a labrador túltenyésztettsége bőven nem éri el a yorkie-ét... talán mert ezeknek hely kell, egy panelban meg 3 szobacirkáló-macska is elfér... :P
amúgy sajnálom, hogy a yorkie-t így elrontották, igazi yorkiet meg csak csillagászati összegekért lehet venni... olyan aranyos fajta... csak mondjuk kicsit makacs :D dehát terrier (:
samoyed, újfullandi
Am. nem tudom miért kell úgy felkapni a vizet azon h nem véd meg a border collie.... a kutyák 40 % nem hiszem h megtenné, de a legtöbben nem is ilyen ezért tartják a kedvencüket, ha mégis,egyértelműen olyan fajtát fognak választani. Ennyi :) border collie is gyönyörű:)
Nekünk keverék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!