Szerinted melyik a legjobb legszebb legokosabb legaranyosabb kutya és melyik van neked?
tudom h mindenkinek a sajátja de érdekel h kinek mi
egy kis közlemény kutatás :)
legjobb kutyafajta:
legszebb kutyafajta:
legokosabb kutyafajta:
legaranyosabb kutyafajta:
melyik van neked milyen fajta kutyud van?
legjobb kutyafajta: rottweiler, mert sokoldalú
legszebb kutyafajta: barna dobermann, rottweiler
legokosabb kutyafajta: németjuhász, golden retriever, labrador
legaranyosabb kutyafajta: rottweiler, mixek
nekem egy rottweilerem van, és egy tacskó-mixem. :)
Ja, most mindenki azt írja, hogy neki a sajátja a legkülönb. :)
Ezért szeretném leszögezni, hogy én semmiért sem adnám oda az én drágaságomat, imádom, és egyetlen fajkutya sem ér annyit, mint ő. De ettől a ténytől függetlenül elmondhatom, melyik tetszik még. Tehát az összes vélekedésem úgy értendő, hogy AZ ENYÉMET LESZÁMÍTVA :)
Legjobb: erdélyi kopó, berni pásztor
Legszebb: kuvasz, ír szetter
Legokosabb: mudi, labrador
Legaranyosabb: a keverék kutyusoknál nincs kedvesebb.
Talán csak a labrador keverékek.
Nekem is az van. :)
PULI!
Pici szőrgombóc,és nagyon tud szeretni, ragaszkodó, hűséges. Legokosabb kutyafajták egyike, könnyen tanítható.
drótszőrű magyar vizsla
drótszőrű magyar vizsla
drótszőrű magyar vizsla, alaszkai malamut
beagle, fekete rajzos tacskó
drótszőrű magyar vizsla
Olyat is kellett volna, hogy melyik a legbambább. Ismertem egy berni pásztort, amelyik tényleg aranyos volt, de rettenetesen bamba és makacs, illetve egy angol juhászt, ami bamba volt és mogorva.
Kész szentségtörés (már ha próbálunk picit objektívek lenni:)) a Border collie-t meg sem említeni, mint a legokosabb kutyát.:)
Mert ez a tény.:)
Egyébként számomra (azaz tökéletesen szubjektív szempontból) pedig, az összes kérdésre a válasz:
Német juhász.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!