Normális ez egy stafinál?
Minden kölyökkutyánál normális.
Ne engedd, hogy téged harapdáljon, de játssz vele olyan játékokkal, amit haraphat nyugodtan.
Nyilván a kiskutyik harapgálnak...kipróbálják a hegyes kis fogaikat mindenen . Én is csak azt tudom ajánlani mint az első : játssz vele olyan játékot amibe kiélheti magát pl kötelezés vagy hasonló
Remélem segítettem
Egy 2 hetes kutya hogy lehet nálad??? A 3 hónapos meg elvileg 1-2 hete van nálad (gondolom), így meg még alig szokott hozzád.
A kicsinek az anyja mellett lenne a helye, aki megtanítja a normális viselkedésre, és szocializálja a kölyköt.
Igen, félreértettem, bocsi. A 3,5 hónapos egyértelműbb lett volna. Vagy csak simán 3 hónapos... Na mindegy.
Finoman jelezd neki (ahogy az anyja is tenné,) hogy ez nem megfelelő viselkedés. Nem fogja elsőre megtanulni, ahogy egy 2 éves gyereknek is sokszor kell elmondani, hogy a konnektorba nem nyúlkálunk.
Ahogy nő, úgy tanul majd, meglátod. De most még nagyon "pici baba".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!