Elutotte az egyik utcabeli ember a kutyamat? Valamit lehet tenni az ugyben?
Szerintem lasd be hogy te vagy a hibas es maskor jobban vigyazz a kutyadra.
Ha en legyek az autos biztos megalltam volna...nem,nem bocsanatot kerni hanem lekeverni neked is meg apadnak is egy egy istenes pofont, mert a felelotlensegetek rosszabbul is vegzodhetett volna.
Igen, lehet! Nem engeded ki a kutyát közterületre póráz nélkül. Az enyémnek msgtanítottam, hogy ha nyitva van a kapu akkor sem mehet ki amíg nem mondom neki. Pórázzal sétálunk, így elkerüljük a vèletlen baleseteket. Mellesleg ha a kocsiban kár keletkezett akkor inkább titeket fognak feljelenteni... :/
Bízz benne, hogy maradandó károsodás nèlkül helyrejön és ne álljon legközelebb az út szèlèn!
Az egy dolog, hogy kilencvennel sem kell száguldozni, de a felelőtlenség a kutya èletêbe is kerülhetett volna.
Mondjuk ha kilencvennel üti el a kutyát akkor kétlem, hogy csak a hátsó lába törik el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!