Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elutotte az egyik utcabeli...

Elutotte az egyik utcabeli ember a kutyamat? Valamit lehet tenni az ugyben?

Figyelt kérdés
reggel kint volt az utcan a kutyam az apummal es a kutya ott allt az ut szelen,ez a szerencsétlen meg 90 el jott az utcabkban,hajtott mint az orult es elutotte a kutyat,ki se szalt bocsanatot kerni.A kutya huzza a hatso labat szerintem eltorott neki,meg ma viszem allatorvoshoz.

2016. aug. 2. 10:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
van kozom hozza mert mar minket is megprobalt atcseszni csak nem jott ossze neki,de nem tudjatok mik vannak a hatterbe ugyhogy nem erdemes vitazni csak fujjatok a magatok dumajat :D Ussetek el ti is minden elolenyt aki az uton van mert nincs gazdaja vagy nincs porazon es azzal meg van oldva minden...az meg h mennyivel ment hat nem nehez megallapitani hogy valaki hajt mint az allat meg lehet tobbel is ment (Y) kossz mindent:)
2016. aug. 2. 15:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lasd be hogy te vagy a hibas es maskor jobban vigyazz a kutyadra.

Ha en legyek az autos biztos megalltam volna...nem,nem bocsanatot kerni hanem lekeverni neked is meg apadnak is egy egy istenes pofont, mert a felelotlensegetek rosszabbul is vegzodhetett volna.

2016. aug. 2. 15:15
 23/25 A kérdező kommentje:
utolso az jo lett volna akkor :)
2016. aug. 2. 15:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, lehet! Nem engeded ki a kutyát közterületre póráz nélkül. Az enyémnek msgtanítottam, hogy ha nyitva van a kapu akkor sem mehet ki amíg nem mondom neki. Pórázzal sétálunk, így elkerüljük a vèletlen baleseteket. Mellesleg ha a kocsiban kár keletkezett akkor inkább titeket fognak feljelenteni... :/

Bízz benne, hogy maradandó károsodás nèlkül helyrejön és ne álljon legközelebb az út szèlèn!

Az egy dolog, hogy kilencvennel sem kell száguldozni, de a felelőtlenség a kutya èletêbe is kerülhetett volna.

Mondjuk ha kilencvennel üti el a kutyát akkor kétlem, hogy csak a hátsó lába törik el...

2016. aug. 3. 15:56
 25/25 anonim válasza:
Mindenképpen a kutyatartó felelőssége. Múlt héten ütöttem el egy kis kutyát, lakott területen, kereszteződés után, kb. 30 km/h sebességgel haladva, úgy, hogy a kutya a buszmegállóból ugrott elém. Nem is láttam, csak a csattanást éreztem. 26.500 Ft volt a javítási költség. A tulaj kb. 100 méterről érkezett meg. Felajánlottam, hogy vigyük gyorsan állatorvoshoz. Megköszönte, majd amikor mondtam neki, hogy ez az ő felelőssége és a kárt meg kell téríteni, akkor már nem volt fontos a kutya. Otthagyta az utcán azzal, hogy hazamegy és keres mást, mert ez a kicsi kutya ekkora kárt nem okoz. Ekkor érkezett egy fiatal túlsúlyos hölgy, aki velem kezdett ordibálni, hogy "ez egy élet". Vártam egy kicsit, a hölgy nem tért vissza. Rendőrségi feljelentést végül nem tettem...
2019. máj. 31. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!