Mivel lehetne elkábítani a kutyát, hogy le tudjuk vágni a karmát?
Sajnos éber állapotban ezt nem tudjuk megtenni, de muszáj lenne mert be van nőve a farkaskarma a bőrébe. Semmilyen körlmények között nem engedi meg hogy levágjuk, mivel iszonyatosan makacs és gyanakvó (csau csau). Inkább mindenkitől tartja a 3 méter távolságot, ha rájön, hogy valamiben settenkedünk. Ha meg elkapjuk akkor annyira vergődik, hogy lehetetlen levágni a körmét.
Az állatorvos Calmexet adott, de az semmit nem használ, ugyanolyan éber volt tőle.Egyszer régebben tudott egy erősebb szert adni, de azt mondta, hogy azt már nem lehet kapni.
Én tudom, hogy a gyógyszerezés nem jó megoldás, de átnevelni nem tudom, mivel a szüleimnél él, én meg egy hónapban egyszer látom.Egyébként világéletében félős, önfejű és gyanakvó volt.
Valamilyen emberi altatót esetleg nem tudtok, ami nem veszélyes a kutyákra?
Szegény kutya.
Vigyétek el állatorvoshoz hogy vágja le ő a karmát.
A farkaskarmot pedig érdemes leszedetni, az én kutyámnak a járását akadályozta, állandóan egymásba akadtak és elkezdte szétrakni a hátsó lábait emiatt.
Állatorvoshoz vigyétek el, szájkosárral együtt.
Nehogy begyógyszerezd a kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!