Labradort lehet-e tartani panelba?
Attól függ hanyadik emelet,illetve van e lift.
Nagytestűeknek a tartós lépcsőzés nagyon hamar rámegy az izületeire.
Szóval ha csak nem első emelet,bár még az is necces, vagy liftes panel. Akkor mehet persze, napi 3 sétával sok foglalkozással.
Éles váltás :D
Első voltam,akkor lift nélküli panelban laksz gondolom tövv emelet magasan.
Nekem is havanese van :) jó választás! :)
Szerintem semmilyen kutyát nem lenne szabad tartani. Ha vidéken előírás az x méter lánc... Hát, hol van ahhoz képest egy 50 nm-es panel lakás. Nézem minden nap lent az öregasszonyokat a kis kutyáikkal. Nem is kutyák, inkább indokolatlanul tökéletes hengerek, négy fogpiszkálóval. Az öregasszonyok csacsognak, az állataik -direkt nem mondom, hogy kutyáik - meg fekszenek a gyepen, mert a szaladgálás az már nem megy. Annyira szomorú látvány!!! Elvenném tőlük az összes kutyát.
Tarts inkább macskát, madarat, teknőst! Azok valók panelba... Labrador? Istenem
...
Utolsó!
Kutyát igen is lehet panelban tartani!
Kistestű társasági ebeket,meg a rövid szőrű fajtákat pedig nem is lehetne csak kint tartani!!
Panel kutyák sokkal szociálisabbak mint a kerti társaik akikkel nem foglalkoznak,mert minek ott a kert!!
Kertes házban élő kutyát is eltudnak hízlalni sőt,azok könnyebben elhíznak,mivel nem sétáltatják őket. A kutya magát nem fárassza le.Így jó részt csak fekszik.
A lakás kutyák lent vannak napi többször,ingerek érik őket,más kutyákkal,emberekkel találkozhat.
És mint mindenhol vannak kivételek.
Lehet jól és rosszul is tartani kutyát kertben és lakásban is.
Viszont a lakás kutya soha nem lesz kirekesztve! Mivel állandóan a gazdival lehet,leviszik sétálni. Sokkal boldogabb mint az a kutya amelyikhez kimennek enni adni,meg vizet. Nyáron talán több inger éri,hogy sütögetés van,feltéve ha addig nincs megkötve a kert hátsó végébe vagy kennelbe zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!