Moser 45nyírógépnél honnan állapítom meg, melyik fej kell?
Berni pásztort szeretnék nyírni. 30as kést adtak hozzá,de nagy kalap szar.A szőr nem jot be a mozgó késig,annyira mélyen van.
A dobozon az van,hogy 10 vagy 20as kellene hosszú szőrhöz.A kutyanyiro.hu n az van,hogy az műtétekhez való.
Tud valaki olyan oldalt,ahol komolyabban le van irva,melyik kés kell?Nem merek csak úgy rendelgetni,mert elég drága dolog ez.
Szakértelem nélkül minek kezdesz bele? Kutyakozmetikushoz elvinni mondjuk évente 1x vagy 2x ?? Berni pásztornak amúgy sem lehetne nyírni a szőrét,csak a zászlókat megigazítani ritkítóval illetve kefélni alaposan hetente 1x minimum.
Ezt a cikket ajánlom figyelmedbe!!
Amúgy Moser 5mm vagy 3 mm fej vinni fogja, 3 mm tuti viszi.. orvosival csak kopaszra nyírod és lesz egy kínai meztelen bernid..mellesleg le fog égni a Napon!!
Sajnos volt olyan eset mikor goldent lenyírattak a kutya pedig leégett,gondolhatod. Az ő szőrük télen fűt,nyáron hűt. Biztosíts neki friss vizet,locsold le, vidd el egy tóhoz úszni.Többet érsz vele mint a nyírással.
Üdv egy kutyakozmetikus
Minden évbe nyirva van,eddig kozmetikus csinálta.De sajnos olyan jelyen lakok,ahol csak 8kutyakozmetikus van a városba.
Mindenki leráz,mert szombat kizárva mindenkinél,az osztrák pincsikutya lilára festése,tupírozása jobb üzlet,jobban lehet meggazdagodni.
Amúgy nem kopaszra van nyírva,hanem toldófésűvel 25re.
Első vagyok.
Egy jól működő kutyakozmetikában sajnos várni kell vhol már 1 hónapra be vannak táblázva a kozmetikusok. Olyan ez mint a fodrászat,műköröm,szempilla és egyéb szolgáltatás. Ha nem foglalsz időben időpontot bizony várnod kell.
Ezért nem a kozmetikusok vagy egyéb szolgáltatók a hibásak.
Engem is hívtak már fel szombaton fél 5 kor,hogy bevállalok-e 2 uszkárt,mert ők utaznak el hétfőn,mondom nem. Hát,miért nem tudom őket bevállalni és stb.
Gondolom nem aznap tudták meg,hogy hétfőn utaznak külföldre. Szóval a kozmetikusnak nem kötelessége a felelőtlen előre nem gondolkozó gazdákra gondolni.
Amúgy nem értem milyen 20-as,25-ös kell hozzá.
Gépfej vagy emelő???
20-25mm re van hagyva a szőre.
Csak mert irtad,hogy kopaszra van nyírva,és leég.
Amúgy,ha lehet nyírni,ha nem,szemmel láthatóan jobban érzi magát a kutya ha nyáron le van nyírva.
A gép dobozán,a táblázat szerint,hosszú szőrre az 1/10,vagy az 1/20 való.
Nekem 3.0 van,azzal nyügös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!