Hogyan szoktassam le a cipőrágásról?
Van egy 7-8 honapos spaniel kutyam , es nagyon rossz szokasa hogy ragja a cipoket es a bugyikat is szet tepi.
Nem egyszer volt miatta elverve (neveles celjabol) ,vagy spriccelve vizzel , de egyszeruen nem hallgat semmire . Ugyanugy szetragja a cipoket , es ez nekunk hatalmas nagy kar.
Jatek nemtudom mennyire vallna be neki ,mert amit szetragtt cipot azt ugyanugy odaadtam neki had ragja , de mindig keresett ujat, lerangatta a polcokrol ... Es nemtudom meddig fog ez igy menni.
Nem szeretnem lancra verni es kinti kutyanak szoktatni, mert nembirja a kint letet 2-3 hetig probalkoztunk vele de elviselhetetlen az ugatas , nyavajgas ..
Hogy szoktassam le a rossz szokasarol?!
Heti 1-2x elviszem setalni, de sajnos a kornyeken sok a magy koborkutya es nem akarom hogy barmi bantodasa legyen :/
Semmikepp nem szeretnem lancraverni ezt elismondtam, amikor kiprobaltuk szoktatni akkor a garazsba raktuk be , agyat raktunk le neki meg mindent :) lancon nem szeretnek tartani mert szamomra se jo dolog :)
Amikor nem vagyunk otthon akkor is , de akkor kevesbe
Es amikor otthon vagyunk es epp nem figyel ra senki ,akkor is
Megfigyeltem egyszer , korbenez hogy ki mit csinal es odamegy a cipospolchoz es addig ugral fel ameddig elnem eri . Ha eleri akkor halkan kifut vele
De volt olyan amikor ahogy lerantott egy cipot leesett es nagyot csattant , lebukott es akkor elfutott mert tudta hozy nem szabad .. Demeg is csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!