Kölyökkutya nevelése igen fáradalmas munka. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Vagy ilyen problémával kihez fordulhatnék?2016. júl. 20. 22:13
11/13 anonim válasza:
huu kedves tenyésztő, igen fáradalmas munka, az hogy egy kiskutya tényleg olyan legyen felnőtt korában amilyennek kell, nem értem miért baj az ha segítséget kér... Kezdő kutyásként bizony sok nehézséggel találhatja szembe magát az ember... Én világ életembe kutyák között voltam+ elég sok szakirodalmat nézegettem, szóval legkevésbé se tartom magam kezdő kutyásnak, de most van először kölyökkutyám olyan szinten, hogy én nevelem főleg (most vagyok 21). Igen járunk kutyaoviba, van egy kis viselkedési problémája ugyanis az utcán akár kerítés mögött van akár pórázon jön szembe megugatja a kutyákat, de dolgozunk rajta ami kemény MUNKA de nem bánom, mert szeretből csinálom, de attól még munka... (mielőtt nekemesnétek megbízható tenyésztőtől vásároltam) üdv: a németjuhász gazdi
12/13 anonim válasza:
Munka? Nevetségesek vagytok...a kutya az társ, nincs olyan ,hogy munka ami vele kapcsolatos.
13/13 anonim válasza:
Igen, munka, DE olyan munka amit szívesen csinálsz, nem nyűgként kezeled. A gyereknevelés is fárdságos munka, de azt is örömmel teszi az ember. A belefektetett munka meghozza a gyümölcsét, nem értem miér szúrja a szemed ez a megfogalmazás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!