Kölyökkutya nevelése igen fáradalmas munka. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Vagy ilyen problémával kihez fordulhatnék?2016. júl. 20. 22:13
1/13 anonim válasza:
Keress neki rndes gazdit...nyilván te nem az leszel..Üdvözlettel :egy tenyésztő
3/13 anonim válasza:
Mondd mi a problema hatha mi is tudjuk a megoldast
4/13 anonim válasza:
Szerintem mi is tudunk segíteni kisebb dolgokban, de az is lehet hogy szakember kell. Majd kiderül ha leírod.
5/13 anonim válasza:
kedves 1. tenésztő sokan vannak akik első kutyások és igenis segítségre szorulnak nem értem, hogy miért kell bunkónak lenni... Szerintem kersd fel a legközelebbi kutyasulit, ott a kiképzők segíteni fognak biztos+ ha van náluk kutyaovi feltétlen kezdjetek el járni. üdv: egy 3 hónapos németjuhász gazdája
6/13 anonim válasza:
Bunkó vagy te "kis barátom"... Tenyésztőként tudom, hogy ha már egy újdonsült gazda így áll a kiskutyájához, hogy azt problémaként kezeli,abból nem fog jó kisülni a kutya életére nézve..Ilyennek nem való kutya.Rajongani kéne érte,imádni lesni minden percben,és egy hullámhosszra kerülni vele ösztönösen.JA ÉS EZ NEM MUNKA! Aki annak ítéli meg,hogy ez munka,az nagyon el van tévedve...
7/13 anonim válasza:
Az idő meg a kitartás majd segít. Meg a kutyaovi.
(De szerintem troll.)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kedves válaszokat :) és akkor irány a kutyaovi :)
2016. júl. 21. 09:01
9/13 anonim válasza:
ma 00:41
Az meg sem fordult a tenyésztői eszedbe, hogy a kérdező netán nem megfelelően fejezte ki magát?
10/13 anonim válasza:
A legjobb gyakorlás a gyereknevelésre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!