Mit lehet azzal tenni aki fél a kutyától?
"Szerintem vegyél neki egy kiskutyát"
Élő állatot NEM adunk ajándékba.Főleg,hogy az adott fél nem szereti a kutyákat, fél tőlük. Ez nettó hülyeség volt.. Egy állat nem játék.
A kérdezőnek annyit tudok mondani,hogy a barátnőd tudja igazából az okát,hogy miért nem szereti őket,miért fél tőlük.Könnyen lehet,hogy gyerekkorában megharapta vagy csak megkergette egy kutya és ilyen mély nyomot hagyott benne. De az is lehet,hogy csak simán fél tőlük.
Nem kell erőltetni,hogy szeresse őket.Ez olyan, mint amikor egy friss anyuka nem tudja elképzelni,hogy van olyan, aki nem akar gyereket és nem szereti a gyerekeket. Nehéz neki elképzelni,hogy van ilyen.Pedig van.Kutyáknál is.
Én is pl macskás típus vagyok. Bár én nem félek a kutyáktól, de egyszerűen nem tudok velük mit kezdeni, nem értek hozzájuk és nem is szeretnék, valahogy nem vonzanak a kutyák.Ennyi. Ne erőltesd rá, nem lesz jó vége. Ha majd magától megnyílik és barátkozik a kutyákkal, akkor örülj neki.Ha erőlteted,úgysem lesz őszinte az érdeklődése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!