Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik ilyen fajta?

Létezik ilyen fajta?

Figyelt kérdés

Szóval, közepes mozgásigényű,gyorsan tanul,engedelmes,játékos, nem igényel egész napos foglalkozást,nem pörög egész nap,hűséges.

Milyen fajtákra illik ez a leírás?

2016. júl. 19. 10:29
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nagytestű kutya, kinti-benti tartással, napi 4-5 óra foglalkozás és séta, ha kell lehet több is. Napi 3-4x séta. Ennél már nem nagyon tudom mi többet lehet írni. Esetleg kérdezzetek ti ha ez még mindig nem elég.
2016. júl. 19. 11:38
 12/40 anonim ***** válasza:
44%
Hát igazából napi 4-5 óra foglalkozással bordert is simán lehet tartani, szóval ettől nem igazán szűkült a kör.
2016. júl. 19. 11:46
 13/40 bollocks ***** válasza:
42%
Ez még mindig a fajták egyharmadára igaz. Ne mi találjuk már ki, hogy te mit akarsz kérdezni, főleg úgy, hogy semmi célja a kérdésednek.
2016. júl. 19. 11:46
 14/40 A kérdező kommentje:
Miért kellene cél? Ez az oldal kérdésekért van. Sehol nem írja hogy elméleti kérdéseket nem lehet feltenni. Na jo ha az sok akkor legyen 2-3 óra.... nehezetekre esik fajtákat írni? Ha igen akkor hagyjuk a fenébe, mentem a dolgomra és azthiszem nem kérdezek ezen a sz_r oldalon többé mert álltalában 10-ből 1 kérdésre kapok a kérdésemhez kapcsolódó választ....
2016. júl. 19. 11:54
 15/40 bollocks ***** válasza:

Értelmezhetetlen kérdésre nehéz választ adni. Ha a nagytestű kutyafajták érdekelnek, ott a google, de hogy ne sírj a hasztalan válasz miatt, be is linkelem.

[link]

2016. júl. 19. 12:03
 16/40 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kérdésem lenne: idegenekkel is barátságos vagy inkább házőrző típus legyen? Mert akkor konkrét fajtákat is tudnék mondani.
2016. júl. 19. 12:06
 17/40 A kérdező kommentje:
Mi értelemezhetetlen? Más hasonló kérdésekben még ennyit sem írnak le mégis vagy 20-an írnak fajtákat.... ellenben én viszonylag sok dolgok írtam és ez nem elég.... hát azért a szemétségnek is van határa.
2016. júl. 19. 12:07
 18/40 A kérdező kommentje:
Akartam írni hogy legyen emberekkel és kutyákkal barátságos de itt meg jött volna hogy hát minden kutya ilyen...csak nevelés kérdése...
2016. júl. 19. 12:08
 19/40 bollocks ***** válasza:
Akkor olvasd el a más hasonló kérdést, aztán böngéssz a válaszok között, biztos lesz, ami tetszik.
2016. júl. 19. 12:08
 20/40 anonim ***** válasza:
29%
#16 vagyok. Én most válaszoltam először a kérdésre. Akkor fajták: labrador és golden retriever, skót juhász, dalmata, dán dog, újfunlandi, berni pásztor, bernáthegyi. Ők is igénylik a mozgást, de azért nem másznak falra, ha nem kapnak 2 percig feladatot.
2016. júl. 19. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!