Hogyan szedjem ra a szuleimet egy kutyara?
Szia! Én 15 vagyok, és baráti tanácsként szeretnék neked mondani valamit: most még van bőven időd a kutyádra, de két-három év múlva nem lesz ilyen sok. Nekem német juhászom van, ami tudom, hogy nem egy csivava, de egy kutyával alapból 1-2 órát kell naponta foglalkozni. Hát még két kutyával. Szerintem inkább fogd a pénzed és költsd a jelenlegire, menjetek kutyasuliba, ami remekül lefoglalja, kutyákkal lehet, és te is sokat tanulhatsz ott. Én mindenképpen ajánlom!
Ha pedig mindenképpen kutyát szeretnél, nézz szét a menhelyeken, sajnos rengeteg kistermetű, csivava jellegű kutya kerül oda. Ha euróban gyűjtötted össze a pénzt, gondolom nem Mo.-n élsz, tehát nem tudom, hogy ott mennyi egy fajtatiszta, törzskönyves kutya, mennyibe kerülnek az oltások, a kaja és a felszerelés. Törzskönyv nélküli kutyát meg ne vegyél, az felelőtlenség. (Tudok mesélni, ha szeretnéd)
nah, akkor most full paraszt leszek!
"Hogyan szedjem ra a szuleimet egy kutyara?" édes fiam, ha az én kölyköm lennél, a fal adná a másikat az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!