Mikor hagyja abba kiskutyám a harapást folyamatos tiltással?
Akumi!
Én nem akarok beleszolni a vitátokba de tudod senki nem úgy születik hogy mindent tud a kutyákról :/ nekem csak a harapással van problémám mint látod :/ kiirtam már eztet csak más a címe!és tudod hogy ott mit irtak? Idézem neked: "legyél te a falka vezér ne hagyd magad!nyomd a kutyát a földhöz mig megnyugszik!"
És hasonló további válaszokat kaptam...
Szóval ha én ezt csinálom nem azt jelenti hogy nem való nekem kutya mert nincs tudásom...
Elég lenne annyit irnod: "nem kell földhöz nyomni a kutyát".
És tudod szép szobol is értek...de ismétlem:a harapáson kivűl jó nevelt kutya és folyékonyan tanul.
Nem folyekonyan, hanem fogekonyan. A masik szerintem Akumi mar arra reagalt amit en irtam, neked azt javasolta NE TEDD, egesz kulturaltan.
A masik nem az a baj, ha nincs meg a tudasod valoban senki nem ugy szuletik, hanem hogy felkeszuletlenul fogtal ebbe bele. Mindegy ez a mult en javaslom neked szakkonyvek beszerzeset es/vagy szakirasok elolvasat. A kutyad trenirozasara ott van ZAK GEORGE o egy amerikai kutyatrainer youtube csatornaval, nagyon szepen mutatja be mikent vezetheted ra pozitiv megerositessel a kutyadat szinte barmire.
https://www.youtube.com/watch?v=m9KQegi4r8k
Be is linekeltem neked. Viszont ha lusta vagy akkor valoban nem marad mas, mint a kutyasuli/kutyaovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!