Bombázhatom a tenyésztőt a folyamatos kérdéseimmel?
Kinéztem magamnak egy fajtát és egy népszerű, jó hírű kennelt is, ahonnan a jövőben, talán ősszel vagy jövő tavasszal szeretnék egy kölyköt. Viszont lenne egy rakás kérdésem a fajtával kapcsolatban és persze érdekelnének az árak, a szülők és hogy hogyan kellene nekilátni majd a kiállításokra való felkészülésnek, stb.
Nem tudom, hogy mennyire mennék az agyukra, illik-e folyton faggatózni vagy szívesen veszik.
És persze az sem lenne rossz, ha egyszer-kétszer meglátogathatnám őket, hogy közelebbről is megismerkedhessek a fajtával.
Hát persze.Nyugodtan. :)
Legalább a tenyésztő tudni fogja, hogy te egy odafigyelő, rendes gazdi vagy! :)
Egy normális tenyésztő még örül is neki, hogy segíthet mind a fajta megismerésében, mind a nevelésében, képzésében. Persze ugyanakkor 0 tapasztalattal nem adnak általában kutyát, de ugye ez fajtától is függ.
Mi 1,5 éve vettünk egy kölyköt x tenyésztőtől és mivel elég tapasztalatlan voltam a fajta terén, illetve elég sok hülye tanácsot is kaptam vele kapcsolatban, így szinte minden nap volt a tenyésztőhöz valami kérdésem :) Néha már én is soknak éreztem magam és szégyelltem, hogy megint és megint írok neki :D De mindig szívesen válaszolt, segített, és segít a mai napig. Már többször voltunk is náluk azóta, hogy megvettük a kutyánkat.
Szóval, szerintem nem gáz, ha kérdezel és érdeklődsz.
Pár hónap és én is megveszem ŐT *.*
1-2 naponta beszélek a tenyésztővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!