Udv vesszot nem tudok irni sorry a francia bulldogot hanyszor lehet csaszarozni meg hany eves korig hogy minden okes legyen?
Szia! Császároznni? Figyu, nekem életemben rengeeg kutyám volt már X
És rengetegszer szültek is, és nem hívtam ki sem állatorvost, se semmit. nem beszélve arról, h szegény kutyának fájdalmai is lehetnek utánna. szerintem jobb a sima szülés. ha a kutya nehezen szül ,és ti ezt tudjátok h nehezen szül, ez már mástészta.
De szeritem kérdezz meg egy állaTORVOST, és ha nem tenyészkutya akkor vegyél neki gyógyszert, h ne legyen újra vemhes (ha nem akartok kisutyát)
Szerintem lehet többször is, de tényleg inkább kérdezz meg egy állatorvost. én nem ajánlanám, mert ezzel fájdalmat okozol a kutyusnak.
3# A francia bulldog köztudottan ritkán tud természetes úton szülni. A másik hogy a tüzelés elleni szúri nagyon káros a kutyának.
Válaszoló! Amennyiben szaporítani akarsz a kutyád érdekében inkább ivartalaníts...
Legjobb ha egyszer se, minél többször altatnak egy kutyát nagyobb eséllyel lesz vmi a szívével,illetve korán pusztul el.
Szaporítani meg ne szaporíts!!! Ivartalanítsd a kutyádat inkább
Miért nem a kérdésére válaszoltok????? Nem az volt a kérdése , hogy most ivartalanítson e vagy nem !
Bocs kérdező de nem tudom XD
8. válaSzoló, jó lenne ha nem szítanál veszekedést, én csak seíteni akartam, és ahelyett, hogy itt undokoskodsz másokkal, ha ennyire lrtesz hozzá írjál NORMÁLIS válaSzt Gazsa90-nek.
Máskülönben tekerj vissza.
Egyébként nem tudom, h miért mondjátok, lehet h csak én voltam iylen nagyon szerencsés, de nekünk sima úton szült a francia bulldogunk...
Jess8, akkror tényleg nagy mázlid volt, mert én még nem is hallottam ilyenr esetről (jó nem vagyok sokat ak utyákkal, csak annyit tudok,h tényleg nehezen szülnek)
Egyet értek a 7. válaszolóval.
Gazsa90, Ezt állatorvostól kérdezd meg, de nem tesz jót a kutyusnak az altatás az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!