Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Meghalt a kutyank, kiszokott...

Meghalt a kutyank, kiszokott valahogy es elgazoltak. Itt maradt 6 kis kolyke,4hetesek. Nem latszik rajtuk hogy gond lenne, rendesen isszak a tejet stb. Szerintetek lehet valami bajuk?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Mit kapok vissza az élettől, mesélj? Én vigyázok a kutyámra, rendesen adok neki enni, rendesen lemozgatom, ivartalaníttatam... mesélj, te mindenből mit tettél meg? Hova, miért "szökött" ki a kutyád a kicsinyei mellől, ennivalót keresett, vagy jobb helyet maguknak, ahol nem kínozzák őket..?
2016. júl. 12. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Az is megtörténhet hogy míg egy autóval be akar állni, kiszökik az autó mellett. esetleg egy rosszul becsukott kapu, utánafut valaminek és kész a baj! Ne legyél már ennyire rosszindulatú!
2016. júl. 12. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
4 hetesen már kaphatnak jó minőségű puppy tápot. Én a Eukanuba puppy tápját javaslom. Áztasd be előtte kicsit nyomkod össze majd villával napi 5x minimum tedd eléjük.Illetve vidd el őket dokihoz,majd ő mondja a többit. 2 hét múlva az első oltáson túl kell esniük,majd 8 hetesen 2. oltás és chip na és mikor ezek megvannak gazdik keresni nekik :)
2016. júl. 12. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

"Mit kapok vissza az élettől, mesélj? Én vigyázok a kutyámra, rendesen adok neki enni, rendesen lemozgatom, ivartalaníttatam... mesélj, te mindenből mit tettél meg? Hova, miért "szökött" ki a kutyád a kicsinyei mellől, ennivalót keresett, vagy jobb helyet maguknak, ahol nem kínozzák őket..?"

Ez beteg gyerekek! XDDD Mindjárt felsorolja nekünk az élettörténetét is. :D

2016. júl. 13. 00:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Sok a hasznos válasz.

Jó minőségű tápszer, a dobozan fel van tüntetve, hogy hogyan kell bekeverni. Keverd össze a tápszert szintén jó minőségű stater puppy táppal. Napi, minimum háromszor etesd meg őket. Minden kölyöknek legyen külön tálkája, a kicsiket tartsd az ellető ládában, törülközők, rongyok között. Mindennap cseréld a törülközőt, mert összekakilják. Tartsd őket szobahőmérsékleten, ha lehet, akkor bent a házban, ilyen időben kint megsülnek. Figyeld a székletüket, a viselkedésüket. Tartsd a kapcsolatot egy állatorvossal, oltasd be és chippeltesd őket.

Nem lesz könnyű dolgod, olcsó sem lesz, de szerencsére már a legnehezebb időszakon túl vannak.

2016. júl. 13. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocsánat, elírtam, nem 3, hanem 5 étkezés naponta.

Plusz, ha van kerted, időnként vidd ki őket játszani, de csak felügyelettel.

2016. júl. 13. 16:10
 17/17 A kérdező kommentje:

14es, hat igen. Eleg beteg egy lelek.

Mi az hogy kinozzuk? Teged kene megkinozni te elmebeteg.

Koszonom szepen mindenkinek igazan kedvesek vagytok. Doki latta mar oket igaz h még picikek voltak es az anyjuk is elt. Persze az oltasokat meg a chipet megbeszeltuk, termeszetes h ez kotelezo mielott gazdikhoz oda adnank!

Házban vannak egesz nap szinte. Amikor hazajovok kiviszem őket, szeretnek a fűben szaladgálni !! :) Az étvágyuk is nagyon jó, kis tündérek.

2016. júl. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!