Meghalt a kutyank, kiszokott valahogy es elgazoltak. Itt maradt 6 kis kolyke,4hetesek. Nem latszik rajtuk hogy gond lenne, rendesen isszak a tejet stb. Szerintetek lehet valami bajuk?
"Mit kapok vissza az élettől, mesélj? Én vigyázok a kutyámra, rendesen adok neki enni, rendesen lemozgatom, ivartalaníttatam... mesélj, te mindenből mit tettél meg? Hova, miért "szökött" ki a kutyád a kicsinyei mellől, ennivalót keresett, vagy jobb helyet maguknak, ahol nem kínozzák őket..?"
Ez beteg gyerekek! XDDD Mindjárt felsorolja nekünk az élettörténetét is. :D
Sok a hasznos válasz.
Jó minőségű tápszer, a dobozan fel van tüntetve, hogy hogyan kell bekeverni. Keverd össze a tápszert szintén jó minőségű stater puppy táppal. Napi, minimum háromszor etesd meg őket. Minden kölyöknek legyen külön tálkája, a kicsiket tartsd az ellető ládában, törülközők, rongyok között. Mindennap cseréld a törülközőt, mert összekakilják. Tartsd őket szobahőmérsékleten, ha lehet, akkor bent a házban, ilyen időben kint megsülnek. Figyeld a székletüket, a viselkedésüket. Tartsd a kapcsolatot egy állatorvossal, oltasd be és chippeltesd őket.
Nem lesz könnyű dolgod, olcsó sem lesz, de szerencsére már a legnehezebb időszakon túl vannak.
Bocsánat, elírtam, nem 3, hanem 5 étkezés naponta.
Plusz, ha van kerted, időnként vidd ki őket játszani, de csak felügyelettel.
14es, hat igen. Eleg beteg egy lelek.
Mi az hogy kinozzuk? Teged kene megkinozni te elmebeteg.
Koszonom szepen mindenkinek igazan kedvesek vagytok. Doki latta mar oket igaz h még picikek voltak es az anyjuk is elt. Persze az oltasokat meg a chipet megbeszeltuk, termeszetes h ez kotelezo mielott gazdikhoz oda adnank!
Házban vannak egesz nap szinte. Amikor hazajovok kiviszem őket, szeretnek a fűben szaladgálni !! :) Az étvágyuk is nagyon jó, kis tündérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!