Meghalt a kutyank, kiszokott valahogy es elgazoltak. Itt maradt 6 kis kolyke,4hetesek. Nem latszik rajtuk hogy gond lenne, rendesen isszak a tejet stb. Szerintetek lehet valami bajuk?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 18:06
1/17 anonim válasza:
Igen!! Ha továbbra is tejjel itatod őket valószínűleg szárazra fossák magukat!! Ha nem értesz hozzá akkor vidd állatvédőkhöz a kölyköket. Ha pedig te akarod nevelni őket vegyél kölyköknek való tápszert és etesd őket.
2/17 anonim válasza:
Nem. Szerintem rendben lesznek. Úgy tudom, hogy 1 hónapos kortól már nem kell szopniuk.
3/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Első írta, hogy ne tejjel itasd őket, hanem tápszerrel. Ehhez nem értek, ő biztos tudja.
4/17 anonim válasza:
Ilyenkor kezdenek szárazra átállni de attól még kell nekik a tápszer (1# vagyok) Majd jön valaki aki ért hozzá és elmondja a részleteket.
5/17 anonim válasza:
Kiszökött? Egy anyakutya, az alig hónapos kölykei mellől? Hát persze...
6/17 anonim válasza:
Ötös..Mi ebben a hihetetlen? Megpróbálod megerőltetni magad, és válaszolni a kérdésre is, vagy csak mellébeszéléshez értesz, Columbo?
7/17 anonim válasza:
5# miért ne szökhetett volna ki? Valóban felelőtlenségnek bizonyul hogy sikerült neki, de azért lássuk be hogy attól hogy kölykei vannak nem kell velük lennie 24 órában. Ha éhesek vagy bajuk van akkor megy de inkább távolabb van tőlük és hagyja őket aludni, közben pedig ő is pihen. Nem a legjobb hasonlat de pl. ha gyereked van te sem vagy folyton vele. Mész ha sír de úgy általában örülsz ha van tőle egy kis nyugtod és tudsz pihenni. 1# és 4# voltam
8/17 anonim válasza:
Részvétem! Nem. Nem valószínű, hogy bajuk lesz. Szegénykék!
9/17 anonim válasza:
Tejet ne adj, azzal csak ártasz nekik, kölyök tápszer vagy kecsketej. Vegyél nekik jó minőségű kölyöktápot (starter tápot amit elválasztáskor kell adni), pépesre áztatod mint a bébiétel olyanra és úgy adod nekik napi 5-6-szor.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek. Nem tudtam h nem lehet tejet. :( Nagyon sajnalom az kutyusunkat, ilyen sosem tortent h kiszokott, a szivem szakad meg erte! :(
Aki itt hitetlenkedik, hogy hat persze meg stb annak uzenem, hogy nem vagyok ra kivancsi es ne allitsd valakirol h hazudik, ne legyel ilyen rosszindulatu mert 2szer annyit kapsz vissza az elettol!!
2016. júl. 12. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!