Felismeri a kutya a testvérét?
Sziasztok!
A minap kiderült, hogy a 4 éves kutyusomnak kiknél van 2 tesvére. Vajon ha találkoznának tudnák, hogy ők tesók?
Nekem volt régen egy kutyám, akinek a tenyésztője nagyon nyomon követte a kiskutyák sorsát. Ha pár hónapig nem tudósítottunk, hogy mi van a kutyával, mindig ránk telefonált. És az volt a szokása, hogy minden évben az alom születésnapján rendezett találkozót az alomból származó kiskutyának és gazdáiknak. Meghívott minket egy találkozóra a kertjében.
Az én kutyámnak 4 alomtestvére volt, egy kivételével mind ivartalanítva lettek. Amikor találkoztak, jól elvoltak, eljátszottak egymással, de semmi különös, csak annyira, mint bármelyik másik barátságos kutyával.
Amennyire ezt ember tudhatja, nem ismerték fel egymást. De nyilván 100%-ra nem tudhatjuk. Mindenesetre jól nevelt, kedves kutyák voltak, és eljátszottak egymással, mint bármely más jól nevelt, kedves kutyával.
Aztán, mikor már a kutyám a 6. évét betöltötte, olyan beteg volt, hogy nem tudtunk elmenni a találkozóra, és még a következő előtt el is pusztult sajnos.
Sajnálom.:(
Ez az éves találkozó viszont egy nagyon kedves és figyelmes dolog volt az én véleményem szerint.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!