Van értelme annak, hogy a táp mellett barf-jellegű kaját is kap a kutyám? Hogyan csináljam? Nagymonológ lentebb.
Arra gondolok, hogy heti 2-3 nap kapna nyers húst, csontot, zöldséget, gyümölcsöt, a többi napon tápot, tehát nem keverném. 2 éve (babakora óta) tápot eszik, minden oké vele, de gondolom, nem bánná, ha húst is kapna. :)
Ilyen etetés mellett ezeken a napokon milyen húst, zöldséget, gyümölcsöt adjak?
Eü okból nem kell átállni, és nem tudnám hol tárolni a húst, ha naponta azt kapna.
Én is így akartam kezdeni, aztán nagyon gyorsan találtam helyet a fagyasztóban :D Nyugodtan kezdd el így, bár én a helyedben akkor már inkább keverném rendesen, vagy legalábbis naponta váltogatnám a kettőt, hogy ne kelljen a kutya bélflórájának háromnaponta valami újhoz alkalmazkodnia.
A más emésztési idő hülyeség (már ha emiatt írtad, hogy nem akarod keverni), eleve a zöldség és a hús emésztési ideje is más (látszik a kakán is, hogy útközben elkülönültek), sőt, néha a különféle húsok is másképp jönnek ki a kutyából, szóval ezzel nem kell foglalkozni, tök természetes, hogy nem egyben megy végig a kaja.
" más emésztési idő" Ilyen nekem eszembe se jutott... :)
Leírnád, hogy egy 2 éves amstaffnak miből mennyit adjak egy nap?
Van olyan zöldség, gyümölcs, amit nem ehet?
Gondolom, olyan volt, aki csak a tápot/házi kosztot tartja az egyetlen tutinak. :)
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!