Milyen fajta kutyát ajánlanátok? Részletek lent!
Első kutya lenne és nagyrészt terápiás céllal lenne rá szükségem. Egy kis kert van, de mivel szeretek növényeket gondozni jó lenne ha nyugodt vérmérsékletű kutyáról lenne szó aki nem szedi és túrja szét a kertet. Házőrzés annyira nem fontos, inkább az, hogy egy inteligens, odaadó, hűséges és tiszta kutyus legyen és maximum közepes testalkatú. A napi sétáltatást nem tudom mennyire tudnám bevállalni, ezért fontos még az, hogy tényleg nyugodt, viszonylag kis mozgásigányű legyen. Egyedül élek, nincs gyerek.
Minden választ nagyon köszönök!
Beaglenek nem elég a 30 perc,szóval azt ne ajánlja senki...Velük naponta 2-3 órát foglalkozni kell.
Én is egy idős keveréket mondanék így
A vizslák nagyon sok mozgást igényelnek, nekem az egyik vizslás ismerősöm azt mondta, hogy ha nem sétál vele 2,5-3 órát (intenzíven mozognak+otthon feladatokat tanulnak), felássa a kertet, letépi aszáradó ruhákat stb. És erről nem lehet leszoktatni.
Szóval értelmetlen vizlát ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!