Mikortól lehet a kutyákat tanítani?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 22:55
11/17 A kérdező kommentje:
És rendesen iszik.
2016. júl. 9. 23:45
12/17 anonim válasza:
Na mitől ilyedtél meg? Ha már 2 kutyával megcsináltad ezt akkor most mit kérdezgetsz? Te már profi vagy, nem? Nem igazán szokja meg 1 nap alatt a környezetét. Az hogy játszik egy dolog. De mikor eszébe jut az anyja és a tesvérei és átsírja az éjszakát mit csinálasz?
13/17 anonim válasza:
Nehogy visszavidd, 2 hét nem számít.
Ha meg valaki feljelent egy jó ügyvéddel még te fogod a feljelentőt polgári úton beperelni és leakasztasz egy kis lóvét.
14/17 A kérdező kommentje:
1. Ezen az oldalon,h lehet feljelenteni embereket?
2. Nem akarom vissza vinni,már eszik száraz tápot is.
2016. júl. 10. 00:02
15/17 anonim válasza:
Tudom ez neked semmit nem jelent, de szocializáció miatt fontos, hogy 8 hetes kor előtt ne legyen elválasztva, nem azért mert eszik vagy nem.
16/17 A kérdező kommentje:
Hát a per kicsit durva lenne ,mivel ÉN jönnék ki belőle jól. Nekem azt mondták ,h 6 hetes. Megnéztem a kiskönyvét amit anyunak adtak és 9 hetes. Szóval tanítható köszönöm. Nem varok több választ.
2016. júl. 10. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!