Mikortól lehet a kutyákat tanítani?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 22:55
1/17 anonim válasza:
Amint hozzád kerül. Persze amíg pici csak kevés ideig lehet kb 5-10 perc és nem szabad túl sokat elvárni.
2/17 anonim válasza:
Mint egy gyereket, egy gyereket 6 éves korától, akkor egy kutyát kb. egy éves korától.
De ezt csak a lusta emberek beszélik be, akik egy évig nem akarnak foglalkozni a kutyájukkal, mert úgy gondolják, hogy okos lesz magától is.
Ha jót akarsz már tegnap elkezded oktatni.
Ha jól oktatod 4 évesen már elkezdheti olvasni a háború és békét.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Ma került hozzám. 6 hetes akkor majd próbáljuk ültetni. :)
2016. júl. 9. 23:06
4/17 anonim válasza:
hát 6 hetesen nem tudsz vele sokat kezdeni... Akartam is írni hogy 8 hetes lehet de valahogy éreztem hogy nem 8 lesz az... Miért van nálad? (1. voltam)
5/17 anonim válasza:
A 6 hetes kiskutyát még vidd vissza az anyja és a testvérei mellé 2-4 hétre (ahogy a törvény előírja), addig meg olvass a kutyanevelésről, mielőtt az lesz a következő kérdésed, hogy miért harap a kiskutyád...
6/17 A kérdező kommentje:
Már 2 kutyát felneveltem amik már 6 évesek és szófogadóak semmi rossz tulajdonságuk nincs. Mindeggyiket 6 hetesen hoztam el. És őt ajándékban kaptam ma. És ha mondom neki,h ül figyel és reagál. Mert jutalmazom érte
2016. júl. 9. 23:38
7/17 anonim válasza:
Attól még mindig illegálisan van nálad :))
8/17 anonim válasza:
Akkor jelentsd fel vagy én jelentelek fel téged bűnpártolással.
9/17 A kérdező kommentje:
Vigyem vissza? Már meg szokta az itteni helyet és játszik a zöbbi kutyával. Nem lenne neki stresszes ha vissza vinném?
2016. júl. 9. 23:44
10/17 A kérdező kommentje:
Eszik száraz tápot is már. Meg konzervet is.
2016. júl. 9. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!