Leslagozhatom a kutyámat, ha ellenére van?
Figyelt kérdés
Van egy nagy szőrű kutyám. Van egy fürdőkád, amibe csak akkor hajlandó belemenni, ha friss hideg víz van benne. Odamentem hozzá egy kanna langyos vízzel, lelocsoltam, és nem tetszett neki. Amikor hoztam a következő adag vizet, beszaladt a garázsba, és a fejét az autó aládugta, próbált a kocsi alá menni, de csak a feje fért be. Most csak bohóckodott, vagy tényleg ennyire trauma neki?2016. júl. 8. 08:52
11/13 anonim válasza:
A yorkie-t fazonra nyírják. Ő is jön velünk ha megyünk kozmetikushoz.
12/13 anonim válasza:
6# vagyok.
Hát nálunk hamar felmelegszik a tömlőben a víz, elég ha egy kicsit éri a Nap és már meleg víz jön belőle, úgyhogy nem kell félteni. Amúgy mások is szokták a kerti kutyákat slagolni, ilyen melegben nem lesz semmi bajuk, de nyilván a szőr típusától is függ.
13/13 Szilvi & Argos válasza:
Rendezvényen a kutyám egész nap a slaggal játszott vagy az árnyékban pihent felváltva :D Ismerősök kutyái is velem voltak, ők nem szerették a vizezést, bár úszni imádnak. Megfogtam őket, leslagoztam, aztán mehettek dolgukra. Meleg volt, hűteni akartam őket, nekik is sokkal jobb lett, nem érdekelt a véleményük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!