Leslagozhatom a kutyámat, ha ellenére van?
szerintem se szereti
ellenben a patakokat vagy tavakat imádják mert azoknak 23-28 fokos vize is még nekünk is hideg
egy uszodai víz is csak 29 fokos
Ha bántani szeretnéd slagold le mikor el akar bújni,ilyenkor a bizalma csökkeni fog feléd.
Javaslom ,gondold át,hogy miért akarod erőltetni,ha neki annyira nem tetszik,hogy el akar bújni.
Utolsó:
Neked is csak gratulálni tudok. Kuvaszt lenyiratni?! Gondolom fogalmas sincs arról, hogy miért alakult ki az a szőrt típusa, am van neki. A kuvasz nem egy yorki, akit csak úgy le lehet nyiratni. Az ő szőre télen fűt, nyáron hűt. És nem véletlenül van a vedlési időszak sem.
Kérdező: hozzá lehet szoktatni, de én sem erőltetném.
Nagyon is ismerem a fajtát.30 éve élek ezzel a fajtával. 20 éve vettem az első kuvaszom. Ami azelőtt volt az ugye a szüleim tartották el a többi 2-vel.
Amikor volt egy komondorom a kuvasz mellett akkor annak is levágattam a szőrét.44 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!