Kovács Gergő SkyrOo kérdése:
Skót juhász első kutyának? (Rough Collie).
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy veszek egy Skót juhászkutyát, de az áraktól majdnem elájultam. Olvastam, hogy nagyon csaladbarat, szeret jatszani, stb. Nagyjabol a hozzám illő kutya, csak félek, hogy a szőrmennyiségtől megőrülünk a panelbe. Panelbe lehet tartani? Torzskonyv nelkul erdemes megvenni? Torzskonyv nelkul el lehet majd vinni killításokra? Esetleg ha tudtok ajánlani más kutyát, ami hasonlít(tulajdonsagaiban)a skót juhászra, akkor megköszönném.2016. júl. 7. 10:39
21/41 anonim válasza:
Ezt minden kutyának tanítani kell.😊
22/41 anonim válasza:
Mindenre meg kell tanitani. Egyik sem szuletik igy.
23/41 A kérdező kommentje:
A labrador retriever nem nagy panelbe? Meg ugy tudom hogy több az energiája mint a skót juhásznak. Másfelől szépek ezek is, bár szebb a collie. És kb mennyi sétát igényel? És szájkosár nem kell neki ha sétáltatom, vagy elengedem a pórázról?
2016. júl. 7. 15:36
24/41 A kérdező kommentje:
Esetleg körül lehet nézni menhelyen? Ott egézségesek a kölyök kutyusok? Rendbe vannak rakva? Vannak olyan okosok a keverékek, vagy a menhelyesek mint a tenyesztoi fajtatisztak? Azokkal hogy lehet bírni? Ott vajon lehet találni Labrador, Collie kutyust? Ha nem is fajtatisztat, akkor keveréket? Napokba már gondoltam rá, hogy lenézek milyen is ott? Milyen fajtájuak vannak,stb.
2016. júl. 7. 15:45
25/41 A kérdező kommentje:
Ja, és gondolom menhellyel olcsóbban is úszom meg.
2016. júl. 7. 16:19
26/41 anonim válasza:
Bicolor colliem volt, ha gondolod írj rám, szívesen válaszolok a kérdéseidre . A corgie kutya nem tetszik (?) na azok is édik .
28/41 anonim válasza:
700 euró egyáltalán nem drága egy jó helyről származó kutyáért. A minőséget meg kell fizetni és nem a törzskönyv miatt drága. Ha ennyire nem akarod kifizetni egy fajtatiszta kutya árát, teljesen jó megoldás a menhely.a keverékek is ugyanolyan okosak, szépek, aranyosak, mint a fajtatiszták és ha nincs álomfajtád, akkor a legjobb, amit tehetsz, az, hogy megmentesz egyet.
29/41 A kérdező kommentje:
Van kedvenc fajtám, csak sajnos ebben a melegben, panelbe nem igazan valoak... Pl Husky, Collie Rough...
2016. júl. 7. 18:04
30/41 A kérdező kommentje:
Egy labrador retriever szerintetek panelbe nagy?
2016. júl. 7. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!