Német juhász kan kiskutyának mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Német juhász kiskutyám lesz hamarosan,már minden elintézve,de neve még nincs mi lehetne a neve? Nyálas és szokványos neveket lehetőleg ne irjatok (mint pl.Mazsi,Cukorfalat, Bodri,Morzsi,Buksi,Fifi) illetve a szokványos németjuhász neveket se! (Cézár,Rex,..) Lehetőleg a legkülönlegesebb kutyaneveket irjátok le,mint pl az Athéna,csak KAN névbe. előre is köszönöm! Ja és légyszives ne a google-ról linkeljetek be oldalakat,már átnéztem őket és akadt pár ami tetszik.2016. júl. 6. 18:52
3/7 anonim válasza:
Én is Alex-ra szavazok! Az a én kutyám neve is és illik rá! :)
De lehet még: Brútusz,básztör,Junior,casper
4/7 anonim válasza:
Ha nekem német juhászom lenne, én biztos Lux-nak nevezném el. Egy rendőrkutya volt.
6/7 anonim válasza:
Betyár kergető , zsivány ugrasztó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!