Lehetnek ebből kiskutyák?
Vagy NEM NEM FIATAL MÉG HOGY KÖLYKE LEHESSEN? SOS?
TÜZEL a kutyusom ez oké ezt tudtam de nem gondoltam volna hogy a fiú kutyám aki a napokba töltötte be 6. hónapját azaz gyerek még be is fedezi. van rá esély hogy kiskutyák szülessenek ebből a nászból? nagytestű fajtáról van szó és még a fiún látszik hogy éretlen, fejletlen is kisebb mint a lány . kb 25kg most felnőtt súlya 40kg lesz valószínű . menyi az esély?
Hát ez vicc... kérdező szánalmas vagy ezzel.
Senki nem kérdezte hogy honnan van és mennyiért, csak azt, hogy minek vallalsz kutyát ilyen felelőtlenül?
Most fuggetlenul attol, hogy mennyire felelotlen-e a kerdezo, kb _senkinek_ sem esett le, hogy itt a fel eves, kamaszodo kan maszott ra a felnott szukara?
Tehát, "semmi veszélyes" nem történhet, egyszeruen a legrosszabb az ami tortenhet, hogy lesznek kiskutyak, amik persze lehet, hogy problémásak lesznek a tul fiatal apa miatt (meg ez sem biztos).
Szoval, nem kell a drama. Ez egy "baleset" nem egyertelmu felelotlenseg.
ha nem akarod kiállításra vinni,vagy utódokat nekik,akkor miért ne lehetne ivartalanítani?? nem értem mi ez a pénzes téma..elveszti a kutya az értékét?vagy el akarod adni őket vagy mi??
ha 6 hónaposan ivarérett a kan,akkor simán lehetnek kölykei!!
ha így van,akkor valószínű vemhes a szuka,de egy ultrahang 100% megmondja..már ha nem sajnálod a "drága" állatorvosra a pénzed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!