Lehetnek ebből kiskutyák?
Vagy NEM NEM FIATAL MÉG HOGY KÖLYKE LEHESSEN? SOS?
TÜZEL a kutyusom ez oké ezt tudtam de nem gondoltam volna hogy a fiú kutyám aki a napokba töltötte be 6. hónapját azaz gyerek még be is fedezi. van rá esély hogy kiskutyák szülessenek ebből a nászból? nagytestű fajtáról van szó és még a fiún látszik hogy éretlen, fejletlen is kisebb mint a lány . kb 25kg most felnőtt súlya 40kg lesz valószínű . menyi az esély?
Kiskutyák amint megérnek a saját anyjukat termékenyítik be, és retardáltak lesznek az utódok.
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy igen, lehet fiatal az apuka.
Van kutyaabortusz, vidd el, és ivartalaníts mellé, hidd el nem kell a menhelyeknek +8 kutya
1. nem fogom heréltetni a 1600 euroért vásárolt kutyámat e miatt!
2.a lányt se meg műttetni akit 240000 ezer ft ért vettem
3.azt kérdeztem menyi az esélye hogy ebből kölykök legyenek
4.nagy testű fajta (amerikai akita )
5. ha leszenek is kiskutyák azok nem kerülhetnek menhelyre!
6.nem rokonok a kutyák
7. a kérdésre válaszoljatok és nem gyertek a az egyéb felesleggel! nem műttetek!!
Summa summarum:
Van ra esely.
Tehat, figyeld a szukádat, es semmifelekeppen se vidd mostmar masik kanhoz, mert megvan a dupla fedezes eselye.
őszintén, ki kérdezte,hogy mennyiért vetted?
ha ingyen lettek volna is felelőtlenség amit csinálsz. gőzöd nincs a kutyákhoz és a tenyésztéshez, akkor ne erőltesd.. legalább a nőstényt ivartalanítsd..a kant meg akkor majd vigyed fedezni máshova,hogyha tényleg fajtatiszta akkor lehet rá igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!