Csak engem zavar ha valaki póráz nélkül sétáltatja a
kutyáját a lakótelepen?
Figyelt kérdés
Nekünk is van kutyánk. Amikor viszem sétálni sokszor találkozok olyannal hogy egy kifejezetten erős,nagytestű kutyát sétáltátnak póráz nélkül, úgy hogy a gazdája kb 15 méterre van a kuytájától.Nyilván amelyikkel találkoztunk már és ismerjük azzal engedjük játszani ha úgy adódik. De szerintem nem túl korrekt dolog ez hogy a kutyát csak úgy hagyjuk császkálni a lakótelepen,ahol sok kutyás megfordul.
Engem csak akkor zavarnak, ha nagy lendülettel rohannak felénk ugatva, a gazda meg messziről kiabálja, hogy nem bánt. Na az ilyet nem szeretem. Aki szépen megy a gazdi mellett/körül, úgy hogy nem foglalkozik a többi kutyával és nem olyan vehemens, az nem zavar.
2016. júl. 5. 07:35
2/16 anonim válasza:
En egyenesen rosszul vagyok tole.Foleg ha gyerekkel vagyok.
2016. júl. 5. 07:44
3/16 anonim válasza:
Engem a neveletlen kutya zavar póráz nélkül.
Az enyém is pórázon van, igaz ha nem lenne akkor is rajta lenne, mert sz*csirip*r környéken vagyunk, és ő még a nagyobb marmagasságú kutyák táborát erősíti- szinte csak a kölyökkutyákhoz engedem oda.
REngeteg agresszív kis szobakutya van, rendszerint póráz nélkül- nem csak a kutyámnak rontanak neki, de az egyik kis idegbajos még a hokitáskámat is megugatta.
Szóval érdekes, mert ez a környék akkor az inverz környék: rajtunk kívül még kettő nagyobb kutya van, ők képesek higgadtan sétálni a gazdi mellett, pórázon-addig amíg egy kis agresszív szobajószág nekik/nekük nem ront, természetesen póráz nélkül.
2016. júl. 5. 08:17
4/16 anonim válasza:
Engem az zavar, amikor pórázon :) Jó, persze, én megértem, szóval nem "zavar", csak szeretem, amikor ismerkednek, a kutyámmal meg sose balhézik senki, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a hosszú évek alatt hányszor volt összezördülés, azok se voltak különösebben komolyak. Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb kutya, akit sétáltatnak, az normális.
2016. júl. 5. 08:26
5/16 anonim válasza:
Kutyával bármit meg lehet tenni, hiszen a rendeleteket soha nem fogják tudni betartatni, ott sem ahol vannak. Az még a jobb eset ha van gazda a láthatáron, itt kiengedik a dögöket reggel és este hazakódorognak, addig meg falkába verődve járják a várost. Mire az illetékes kiér befogni, már a huszadik utcában vannak.
2016. júl. 5. 08:30
6/16 A kérdező kommentje:
Nyilván itt nem arról van szó amelyik kutya tud viselkedni és nyugodtan sétál a gazdája mellett, hanem amlyik ilyen hirtelen idegeztű kutya és ha meglát egy másik kutyát akkor elkezd sprintelni felé,mert ugye nincs ami visszafogja. Illetve ha a szuka kutya tüzel nem biztos hogy a gazdája azt akarja hogy odamenjenek hozzá a kutyák.
2016. júl. 5. 08:32
7/16 anonim válasza:
Engem zavar.Anyukámnak volt egy kutyája akivel egyszer mentek sétálni és ugyanígy volt egy kutya póráz nélkül odarohant a kutyánkhoz és kb.szétharapta.Szerencsére a naygpapám orvos volt és össze tudta varrni
2016. júl. 5. 08:36
8/16 anonim válasza:
Szóval ez nagyon veszélyes tud lenni.Emberekre is.
2016. júl. 5. 08:38
9/16 anonim válasza:
Én meg azt tartom veszélyesnek, hogy a pórázon sétáltatott kutyámhoz (skót juhász) odarohan egy gyerek és Lessie felkiáltással "ráugrik".
A kutyám bírka, de ez nincs ráírva. A kedves szülő meg 5m-ről mosolyogva szemléli csemetéjét.
Szóval van néha egy másik oldal is. Szerintem az a jó, ha mindenki meg van nevelve és tud kulturáltan viselkedni.
2016. júl. 5. 08:55
10/16 anonim válasza:
Én is utálom az ilyet, főleg nálunk, ami van az elképesztő. Elég putris környéken lakom sajnos, itt nicnsenek normális kutyások, mindenki pit fajtákat tart, mert ettől lesz nagyobb f***ka a gazdának biztos. Keménykednek a kutyájukkal ugyan, de nem tudnak parancsolni neki, persze póráz nélkül sétáltatják. Nekem is nagyobb testű, de végtelenül szelid kan kutyám van. Sajnos volt már olyan, hogy egy szintén kan staffordshire minden ok nélkül megtámadta, egyszercsak odarohant hozzánk, miközben pórázon sétáltattam, és a gazdája se tudott semmit se tenni, kb 10 perc volt mire le tudta szedni a kutyáját az enyémről. Ki vagyok ezen akadva, de nem nagyon lehet mit csinálni sajnos. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!