A kutya tönkreteszi a lakást. Hogyan tovább?
Egyetlen egy megoldás van,hogy új gazdit kerestek a kutyának.
12 órás munkabeosztással nem szabad kutyát bevállalni. Ha legalább egyikötök 6-8 órában lenne még az is jobb eset lenne,de így a kutyának kínzás.
Nem, nem nyugdíjas meg diák az összes kutyás,mi is dolgozunk, mondjuk én 8 órában plusz az út max 9 óra az amit távol vagyok.
Eleinte szabit kell kivenni,hol egyik fél hol a másik netán addig rábízni vkire,vagy áthívni vkit,hogy teljesen ennyit ne legyen egyedül!
Egy kutyának a sors döntő ideje az első életéve. Konkrétan alig vagytok a kutyával,így nem sok mindent fog megtanulni, szobatisztasággal hogy álltok??
Nekünk 5 hónapos korára semmit nem tett tönkre és szobatiszta volt,néha max balesetek előfordultak.
Gondolkozzatok el,hogy mit kéne,de ez így tovább sajnos nem állapot a kutyának főleg nem.
Engem elborzaszt, hogy itt a gyakorin látom, hogy mennyire nem értenek a kutyákhoz egyesek. Annyi, hogy meg tudják különböztetni egy kacsától. De kb ennyire terjed ki némely ember tudása.
Hányan kérdezik meg, hogy jaj miért harap a kölyökkutyám? Hogyan lehet leszoktatni? Jaj miért nem használja a macskaalmot? Most meg ez. Hihetetlen.
Az én szüleim sem voltak nagy kutyások, de még ők sem hoztak gyerekkoromba úgy kutyát oda, (de macskát sem), hogy nem nyáriszünet volt nekünk gyerekeknek. Ti egy üres szobában nevelkedtetek elzárva a világtól, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!