A nádszövet mennyire tartós? Kutya hamar tönkreteszi?
Milyen a kerítésed? Ha drótfonat, akkor rakd a nádat kívülre, és nem bántja a kutya. Esetleg még ezt tudom ajánlani,
tedd úgy, hogy alul hagyj el 50-60 cm-t, így ott a kutya kilát, és nem fogja bántani, kintről meg nem fognak letérdelni (remélhetőleg), hogy bekukkantsanak.
Nem, ha nem akarja... Ha úgy látja, hogy jó szórakozás, akkor egyszer maradjon otthon egyedül, estére kicsomagolja a kertet... Legalábbis vannak ilyen elvetemült, semmirekellő ebek. (Pl. az enyém, a rohadt dög.)
De hát a kerítés alján úgysem látnak be jobban, mint fölötte, így jó ötletnek tűnik, hogy csak mondjuk 60 centitől induljon a háló. Így nincs rákényszerítve a kutya a bontásra, és egy idő után hozzászokik, hogy ott van.
Még ez a 90%-os is túl vitorlának tűnik nekem, nem tudom, létezik-e valami 60-70-es. (Mert a 36 grammos meg már túl ritka szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!