Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutya? (többi lent)

Milyen fajta kutya? (többi lent)

Figyelt kérdés

pici ,kicsit nagyobb csak a yorkinál .benyomott fekete orra van és hosszú földik érő szőre

mert már sok helyen láttam csak nem tudom hogy milyen fajta

2010. ápr. 14. 15:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
palotapincsi?
2010. ápr. 14. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ilyen? Ez a pekingi palota kutya (palotapincsi).

2010. ápr. 14. 16:01
 3/15 A kérdező kommentje:
rákerestem googleba,igen, köszi
2010. ápr. 14. 16:03
 4/15 A kérdező kommentje:
igen ezaz köszi
2010. ápr. 14. 16:03
 5/15 anonim ***** válasza:
14%

fúj..ugye nem ilyen ronda kutyát akarsz?:D olyan ronda a palotapincsi mint a bűn:D utálom őket,nincs benne mit szeretni:/

ILOVEYORKI(L)

2010. ápr. 14. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsónak: Nem kéne ennyire fikázni a fajtát miért baj az ha a Kérdező olyan kutyát akar és az tetszik neki? Mi közöd van hozzá? És ha Ő például pont a Yorkikat utálja mert túltenyésztett idegileg labilis a legtöbb? Ép tegnap este találkoztam össze egy Yorkival séta közben (nekem pincsim van) mikor meglátta a gazdája, hogy vele szembe megyünk azonnal átment a másik oldalra. Kíváncsiság kép (hogy mi miatt ment át) én is átmentem Ő meg vissza jött... De már jó pár Yorkival találkoztunk és az esetek 90%ban vagy felkapták a kutyát,vagy átmentek a másik oldalra vagy neki akart rontani a kutyámnak. Persze én nem általánosítani akarok találkoztam már hihetetlen aranyos és kedves Yorkival is. Nem az Ő hibájuk, hogy a túltenyésztés és a szaporítók miatt ilyen labilis idegrendszerűek.

Kérdező: Amire Te gondoltál az tényleg a Pekingi Palotakutya. Nekem is ilyenem van :)

Tessék róla kép:

[link]

(Totem oszlop :D)

[link]

2010. ápr. 14. 16:44
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Palotapincsi tartó!

Én elmondtam a véleményem,akinek pincsije van nem lehet igényes.....szerintem.

egyébként én soha nem mennék át az úton mert egy pincsi jön előttem!

2010. ápr. 14. 18:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

16:44-es szerintem nagyon aranyos a kutyusod, pedig én inkább a nagyobb kutyákat kedvelem.

És nem értem, hogy a yorkis mire van fel magával.. sznalmas, hogy ilyen emberek vannak. Mert az oké, hogy neki nem tetszik egy fajta, de így leszólni, meg a gazdákról is ilyen bunkó stílusban nyilatkozni pofátlanság.

2010. ápr. 14. 18:55
 9/15 A kérdező kommentje:
nem azért mert szeretnék csak már sokszor láttam csak mindig buszról látom vagy úgy hogy nem tudom megkérdezni a gazdáját milyen fajta és kiváncsi voltam,de nagyon aranyos a kutyád,és persze nekem is vannak olyan fajták amik nem tetszenek de nem szidom őket mert vannak akik ezeket a fajtákat szeretik és megbánthatom őket,mert nekem is rosszul esik ha szidják a beagle-t mert nekem is van kettő
2010. ápr. 14. 20:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Pincsis vagyok: Köszi szépen.

A Yorkisnak meg nem tudok mit mondani :) Saját magadat alacsonyítod le evvel a viselkedéssel. Kíváncsi volnék rá, hány éves vagy...

Kérdező: Én is szeretem a Beagle-kat aranyos kutyák. Tricolor vagy Bicolor?

2010. ápr. 14. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!