Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutya? (többi lent)

Milyen fajta kutya? (többi lent)

Figyelt kérdés

pici ,kicsit nagyobb csak a yorkinál .benyomott fekete orra van és hosszú földik érő szőre

mert már sok helyen láttam csak nem tudom hogy milyen fajta

2010. ápr. 14. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bocsánatot Kérek!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg bunkó voltam.. sajnálom,és ari a kutyusod..

L/14

2010. ápr. 14. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmi probléma nincs. :) Nem kell, hogy szeresd ezt a fajtát megmondom őszintén nekem sem a pincsi a kedvencem. Jobban szeretem a nagy testű kutyákat. Van egy Német Juhászom is. De én tekintettel vagyok másokra is, hogy másnak más fajta tetszik. Én például nem szeretem a Mopszokat de senkit nem fikázok érte ha neki olyan van és az tetszik neki. Amúgy köszi. Rocky tényleg aranyos (sokszor olyan csúnya Pincsiket látok meg idegbetegeket pedig Rocky nagyon okos sok mindent tud. Még is szóltak már be, hogy a pincsi a legveszedelmesebb kutyafajta:)/6 országban körözik emberölésért :D / )

Jóéjt. 16/l

2010. ápr. 14. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy az én kutyám soha senkit nem harapott még meg és nem idegbeteg. Az már más téma, hogy parancsszóra támad :) De el is ereszti az áldozatát ha azt mondom neki "hagyd". Mindent én tanítottam neki és büszke is vagyok rá mert még egy Pincsit se láttam aki ennyi mindent tudott volna :)
2010. ápr. 14. 23:03
 14/15 A kérdező kommentje:

22:04!Egyikőjük bi. a másik tri.küldök képet.

[link]

[link]

a két kedvenc képemet küldtem :)

bocsi ha a link nem jó

2010. ápr. 15. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Pincsis vagyok csak most láttam a képeket hihetetlen aranyosak gratulálok hozzájuk!:)
2010. máj. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!