Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hidegen sajtolt kutyatáp...

Hidegen sajtolt kutyatáp fajták? Lupo Sensitive 24/10 tapasztalat?

Figyelt kérdés

Eddig Markus Mühle tápokkal etettem, de most úgy tűnik megunták. Váltanék valami más, hidegen sajtolt tápra (ha tudnám melyek azok). Ha valaki tudna ajánlani valamit, annak nagyon örülnék. Ezt a kettőt nézegettem, de hátha van még más lehetőség is.

[link]

[link]

#Markus Mühle #Lupo Sensitiv #hidegsajtolású
2016. júl. 2. 06:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első szerintem nem hidegsatolású.

Én még a Naturavetal-al etettem, enyém most Markus Mühle-t kap. Minap találtam még egy másik márkát, de sajnos most nem ugrik be mi a neve, és nem emlékszem, hol láttam. Ha beugrik írok.

2016. júl. 2. 09:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Az első is az. Ez szerepel a leírásban:

"Icepressed® a vitálanyagok megtartása érdekében:

A speciális, jogilag védett Icepressed®-eljárás (egyfajta hidegen sajtolás) során az összetevők megőrzik értéküket. Az eljárásból adódóan az egyes alapanyagok termikus denaturálása, hőhatásra történő átalakulása gyakorlatilag kizárt. Így pedig még a rendkívüli érzékenységű másodlagos fitotápanyagok is hatékonyak maradnak."

Van kép a tápszemekről, azon is látszik, hogy hidegen sajtolt. Viszont kevés a vélemény róla, és nincs kisebb kiszerelés, 15 kg-os kiszerelést pedig nem merek rendelni, mert mi van ha nem jön be. Remélem akad itt olyan, akinek van vele tapasztalata. De nekem a második linken szereplő táp is elég jónak tűnik.

Megnézem azt is, amit te írtál. :)

2016. júl. 2. 09:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a Markus Mühle-t te is innen rendeled?
2016. júl. 2. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Valóban, a végén írja az előállítás módját, jól eldugták. :)

Igen, a Markust a zoopluszról rendelem, ott a legolcsóbb.

Naturavetal-tól nekünk laza volt a kaki, azért váltottunk, egyébként jó táp. Lehet nektek nem lesz ilyen gond.

2016. júl. 2. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy meg kérjél mintát a gyártótól. Én anno kértem a Naturavetal-tól kóstolót. Rendes volt a képviselő, éppen erre járt és házhoz hozta.
2016. júl. 2. 10:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat. Még annyi, hogy a zooplustól neked is a Ceska Posta szállít? Csak mert egyszerűen nem tudom használni a csomagkövető rendszerüket. Hátha ebben is tudsz nekem segíteni.
2016. júl. 6. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is ők szállítanak és én sem tudom használni, nem működik.
2016. júl. 6. 12:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Na az nagyon frankó. Akkor írok a webshopnak, ha megtudok valamit, írok ide is.
2016. júl. 6. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!