Hidegen sajtolt kutyatáp fajták? Lupo Sensitive 24/10 tapasztalat?
Eddig Markus Mühle tápokkal etettem, de most úgy tűnik megunták. Váltanék valami más, hidegen sajtolt tápra (ha tudnám melyek azok). Ha valaki tudna ajánlani valamit, annak nagyon örülnék. Ezt a kettőt nézegettem, de hátha van még más lehetőség is.
Az első szerintem nem hidegsatolású.
Én még a Naturavetal-al etettem, enyém most Markus Mühle-t kap. Minap találtam még egy másik márkát, de sajnos most nem ugrik be mi a neve, és nem emlékszem, hol láttam. Ha beugrik írok.
Az első is az. Ez szerepel a leírásban:
"Icepressed® a vitálanyagok megtartása érdekében:
A speciális, jogilag védett Icepressed®-eljárás (egyfajta hidegen sajtolás) során az összetevők megőrzik értéküket. Az eljárásból adódóan az egyes alapanyagok termikus denaturálása, hőhatásra történő átalakulása gyakorlatilag kizárt. Így pedig még a rendkívüli érzékenységű másodlagos fitotápanyagok is hatékonyak maradnak."
Van kép a tápszemekről, azon is látszik, hogy hidegen sajtolt. Viszont kevés a vélemény róla, és nincs kisebb kiszerelés, 15 kg-os kiszerelést pedig nem merek rendelni, mert mi van ha nem jön be. Remélem akad itt olyan, akinek van vele tapasztalata. De nekem a második linken szereplő táp is elég jónak tűnik.
Megnézem azt is, amit te írtál. :)
Valóban, a végén írja az előállítás módját, jól eldugták. :)
Igen, a Markust a zoopluszról rendelem, ott a legolcsóbb.
Naturavetal-tól nekünk laza volt a kaki, azért váltottunk, egyébként jó táp. Lehet nektek nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!