Egy regényben olvastam, hogy az indiánok a farkasokkal pároztatták a kutyáikat, hogy utódaik még erősebbek legyenek, melyik fajta (vagy fajták) ezeknek a farkasokkal keveredett indián ebeknek a leszármazottaik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 23:46
11/14 Akiteki válasza:
Az indiánok a kutyát munkára használták. (vadászat, szánhúzás) Igen hülye lett volna az az indián, aki belekever egy farkast, ezáltal kap egy kezelhetetlenül félős és az általa áhított funkcióra alkalmatlan kutyát.
Én meg azt olvastam gyerekkoromban egy könyvben, hogy a kuvaszokat kikötötték az erdőbe, hogy a farkassal párosodjon. Ezen is jót röhögnének a kuvaszosok.
Egy jó regényíró hitelessé tudja tenni az általa elképzelt dolgokat az olvasó számára. Tolkien még térképet is rajzolt Középföldéről és leírta az összes tünde családfáját.
12/14 anonim válasza:
utolsó: én írtam még az elején arról, hogy miután negyvenezer éven keresztül domesztikálták, logikátlannak tűnik, hogy keresztezzék egy vad fajjal a pozitív tulajdonságok miatt (mellesleg a munkakutyák épp elég erősek, miért kéne még erősebbnek lenniük?)- örülök, hogy más is így gondolja, nem csak én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!