Már majdnem másfél éve a kutyámon megjelentek piros foltok a bőrén nagyon viszket neki elmentunk orvoshoz is azt mondta bolha alergia. Segíteni szeretnék rajta segíteni? Rossz nézni szegényt Milyen kenőccsel gyógyulnak a sebek nagyon gyorsan?
Figyelt kérdés
Van 4 kutyám és mindengyik bolhás mindent megpróbáltam már semmi sem segít..tegnap meg furdettem Az eggyiket amelyik annyira viszket kb 30 bolhát szedtem ki belőle utánna! A másik kutyába valószínüleg még több van de egyszerüen nem bírom kiírtani belőlük a bolhákat..2016. jún. 27. 15:48
1/4 anonim válasza:
Van egy csomó bolhaírtó készítmény...
2/4 anonim válasza:
Neostomosan, de nem elég a kutyából kiírtani, ott már valószínű mindenhova lepetéztek. Ha siekrül kiírtani, utána megelőzésre vannak nyakörvek (pl. Foresto, ez jó).
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat kibróbálom majd az a kutyanyakövet hátha segít!
2016. jún. 27. 19:15
4/4 anonim válasza:
Hát ezt az állapotot jobb lett volna megelőzni.
A kutyák helyét, illetve ahol lenni szoktak, pihennek, fekszenek, mindent ki kell fertőtleníteni, kimosni, lemosni irtószerrel.
A kutyákat mind megfürdetni bolhairtós samponnal, majd venni rájuk egy jó minőségű nyakörvet (pl. Foresto, nekünk az bevált). Jó drága lesz 4 kutyára, de az olcsó cuccok nem sokat érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!