Csivava kaparja a szemet es nyuszit ma hoztam haza 11 hetes ez normális? Felek kérlek hasznos válaszokat adjatok, vonaton alig evett fecskendővel adtam neki vizet .
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 22:49
11/15 anonim válasza:
Szia! Úgy hoztad el a kiskutyát, hogy valadékozik a szeme?
12/15 A kérdező kommentje:
Szia nem semmi baja néztem csak kaparja a szemét.. :( fáradtság esetleg huzatot kapott hétfőn doki .
2016. jún. 30. 01:37
13/15 anonim válasza:
Ha ez most már napok óta fennáll, nem kéne még hétfőig várni a dokival, hadd szenvedjen a kutya addig. Lehet valami olyan szennyeződés ment a szemébe, ami azóta is irritálja, és a vakarózástól sérült a szaruhártyája.
14/15 anonim válasza:
Ja és az hogy te úgymond nem látsz semmit a szemében, semmit nem jelent, meg kell festeni a szaruhártyát, hogy kiderüljön a sérülés.
15/15 A kérdező kommentje:
Na nagy okosok elvittem es mondta a doki hogy jol tettem hogy borogattam a szemet ezt folytassam továbbra is ha nagyon vakarja de egyáltalán nem vakarta azóta , az oltást megkapta . es a pollenektől kaparhatja a szemet ami a levegőben van ..
2016. júl. 6. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!