Huskyt lehet Magyarországon tartani?
Figyelt kérdés
Mármint ugy értem hogy ugye az alföldön élünk és nyáron elég meleg van bírná vagy folyamatosan fürdetni kéne?2016. jún. 24. 15:38
1/17 anonim válasza:
Lehetni lehet. Én nem értek hozzá, de szerintem nem való erre az éghajlatra. Tudom, hogy a bundája elvileg hűti is, de panaszkodott nekem husky gazda, hogy a kutyája mennyire nem bírja a nyarat. Öntött rá egy liter vizet, de az aljszőr úgyis tökéletesen száraz maradt, lehetetlen volt a kutyát alaposan áthűteni vízzel.
2/17 anonim válasza:
Ventillátoros házban nyáron is elvan egy husky, reggel-este lehet sétátatni, amikor nincs annyira meleg, és nem tűz a nap.
4/17 A kérdező kommentje:
Ha laborba öntünk neki jégkockákat azzal tényleg egész nap elvan? Tehát megfürdik benne? Egyik ismerőstől hallottam.
2016. jún. 24. 17:28
5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem van valami igazságalapja mivel csak lehűtené egy kicsit.
2016. jún. 24. 17:29
6/17 anonim válasza:
Biztosíts neki árnyékos helyet, friss vizet folyamatosan! Feladatokat későbbi órákban csináljátok, a lemozgatast is próbáld megoldani a hajnali/késő esti órákban! Ha nem ódzkodik a víztől, lehet slagolni, tóhoz járkálni, gyerekmedencében füröszteni. Nektek kell vigyázni, a kutya nem veszi olyan komolyan a meleget, főleg ha mozogtok folyamatosan. Legyen nálad víz a sétáknál, egy hordozható itató jó ötlet. Remélem tudtam segíteni!:)
7/17 anonim válasza:
én is az alföldön élek.sok mindenkinek van.
ha nyáron kicsit nyíratsz a bundájából,az is nagy segítség. meg be tudjon menni a házba hűsölni,hogyha melege van. akár az is jó,hogyha a hideg csempére be tud feküdni.
de amúgy tényleg élvezik a telet. ismerősömék huskyja imádja a havat,egész nap játszik magától is benne, meg hempereg. szóval gondolom jobban érezné magát hidegeebb időjárású országban. de nálunk sem olyan rossz a helyzet.
amúgy igaza volt valakinek a jegesmedvével.. pont a múltkor láttam az állatkertben,hogy tűző napon feküdt..hát baromira nem természetes szegénynek:/
de szerintem a husky már másabb téma, generációk óta itt születik.
8/17 anonim válasza:
Szabad megkérdezni,hogy miért szeretnél huskyt? Mert erős a gyanúm,hogy csak a kinézete miatt.Értem,hogy a külsőre gyönyörűek,és az esetek sajnos nagy százalékában csak a külső alapján választanak az emberek kutyát,ami nagyon nem jó dolog... Igen,melege lesz az év java részében,szökősek,nagy a mozgásigényük,hiszen évszázadokig arra lettek tenyésztve,hogy szánt húzzanak fen északon,ami nem napi egy-két óra sétában merült ki,és a múltjukat nem lehet olyan hamar "kitenyészteni" belőlük.
9/17 anonim válasza:
Nekem Husky keverekem van, és ő előtte is egy Husky-malamut mixünk bolt. Nem bírják a meleget. 15 fok alatt még a sétába is kidőlnek. Tapasztalatom az hogy utálják a vizet az északi szanhuzo fajták, de biztos van kivétel.
10/17 A kérdező kommentje:
Hatosnak ment a zöld pacsi:)
2016. jún. 25. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!