Magyarországon lehet tartani csehszlovák vagy saarloosi farkaskutyát? Mennyire nehéz egy ilyen tartása, nevelése?
Ő pl tenyészt, de szerencsére nem is ad kutyát minden jöttmentnek aki kitalálja, hogy neki hibrid kell.
Tisztázni kell a fejekben, hogy egy ilyen "kutya" tartása, egyáltalán nem egyszerű. A szökés, a folyamatos vadászösztön, a kimeríthetetlen energia miatt tényleg csak olyannak való aki rettentően elkötelezett. Egyáltalán nem kerti dísz, és ha unatkozik akkor vége mindennek.
AkumI: Jééézusom! :D Tényleg az a bajod, hogy ha feltettem egy kérdést akkor a válaszokra vagyok kíváncsi, és nem más téma megfirtatására? :DD Ha most itt elkezdünk vitázni a kutyatartásról, az lesz egy 2. oldalnyi párbeszéd olyan dologról, ami egyáltalán nem válasz a kérdésre. :DD De mindegy. Sajnálom.
8-as, köszi. Gondoltam, hogy (nagyon) nehéz kutya de azt hiszem még várnom kell a kutyatartással még legalább addig míg felnövök és érettebb leszek. Viszont nagyon érdekelnek az állatok, ő pedig különösen szépek. Szívesen látnék egy ilyet szemtől szemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!