Milyen gyakorlatokkal lehet egy kölyökkutya koncentrációját javítani?
Figyelt kérdés
10 hetes malinois-holland juhász keverék. Klikkerezünk és rongyozunk, de nagyon nehezen koncentrál. Minden kizökkenti, még a lakásban is. Tudom, hogy még nagyon pici, nem is várok tőle sokat, de a korához képest is nehezen koncentrál, nálam tapasztaltabb kutyások szerint is. Most elkezdtem azt, hogy csak feladatért kap kaját, tálból nem, sajnos ezt nem tudjuk minden nap csinálni, mert hetente 2x nem vagyok itthon egész nap, a többiek meg csak kiviszik játszani és ennyi. Van egyéb ötlet, hogy mit lehetne még csinálni vele?2016. jún. 21. 10:25
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most már sokkal jobb, rengeteget javult a helyzet ennyi idő alatt is. A kérdést igazából azért tettem fel, mert előző almokból ismertem kölyköket, ők sokkal figyelmesebbek voltak, jobban érdekelte őket a tanulás meg a játék is. Az enyém még most sem olyan, mint a többiek voltak ennyi idősen, de bízom benne, hogy javulni fog a helyzet.
2016. jún. 23. 09:56
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne aggodj a kutyáknál is előfordul olyan, mint a gyerekeknél, hogy később nő be a "fejük lágya" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!